Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Premium apartmaji, Novi Vinodolski, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Premium apartmaji, Novi Vinodolski, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v Premium apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort s pogledom na Jadransko morje in obkrožen z bujnimi gozdovi ponuja idiličen umik, ne glede na to, ali potujete poslovno ali turistično. Le 28 kilometrov od mednarodnega letališča Reka, je to bogato turistično središče, ki ponuja veliki spa, sedem bazenov in številne restavracije in bare. 

Ostanite aktivni v najsodobnejšem fitnesu ali pa se odpravite na tek, tenis, uživanje v vodnih športih, kot je smučanje na vodi, ali se sprehodite po slikoviti prodnati plaži. Hotel ponuja tudi otroško igrišče s 4000 kvadratnimi metri in posebne aktivnosti za otroke. 

Hotel se nahaja na odlični lokaciji v čudovitem mestnem letovišču, ki vam omogoča nakupovanje, degustacijo vin in izlete do okolnih mest ali po morju. Odpravite se v Reko ali obiščite vrhunske znamenitosti, kot so Oči Vinodola, Trdnjava Nehaj in srednjeveška mesta Drivenik, Bribir in Tribalj. 

Topli odtenki in sodoben dizajn zagotavljajo sproščujoče vzdušje v prostornih sobah in apartmajih, s čudovitim pogledom na Jadransko morje. Ujemite sončni zahod na zasebnem balkonu, si oglejte film na televiziji z ravnim zaslonom ali pa enostavno brskajte po spletu, saj je na voljo brezplačni brezžični internet. Vse nastanitve so premišljeno opremljene z mini barom ali hladilnikom (odvisno od nastanitve) v hotelskih sobah ali apartmajih. Ostala oprema vključuje sef, aparat za kavo, sušilec za lase in toaletne potrebščine.

Zagotovo nikoli ne boste želeli zapustiti tega neverjetnega mesta ob morju z bogato ponudbo in prijaznim in večjezičnim osebjem. Sprostitev je glavna naloga navdušujočega Thalasso Spa, sedmih bazenov in prodnate plaže ob bleščečem Jadranskem morju. Ostanite aktivni z dobro opremljeno telovadnico, zunanjimi teniškimi igrišči in izposojo koles.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.