Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Domžale, Pikicanai: 60-minutna masaža celega telesa le 19,90 €. Na voljo tudi masaža za PAR!

Domžale, Pikicanai: 60-minutna masaža celega telesa le 19,90 €. Na voljo tudi masaža za PAR!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Masaža je vedno dobra ideja, da se razveselite sami ali razveselite svoje bližnje, saj sprošča in ugodno deluje na celo telo in um. Pikicanai je salon, ki je specializiran za različne vrste masaž in nego telesa, za vašo popolno...


Masaža je vedno dobra ideja, da razveselite sebe ali svoje bližnje, saj sprošča, ugodno deluje na celo telo in um. Masaž obstaja več vrst in vsakemu ustreza drugačna, zato vam v tokratni ponudbi salona Pikicanai v Domžalah nudijo, da sami izberete vrsto masaže. Izbirate lahko med klasično masažo celega telesa z vročimi kamni, protibolečinsko masažo, energijsko masažo, antistresno masažo ali aroma masažo.
Na voljo imate masažo za 1 osebo, če pa se raje sproščate v dvoje, pa lahko izberete masažo za par in tako se lahko sproščata skupaj. Maser Drago pravi, da je to najbolj vroča masaža z najbolj vročimi kamni.
Pikicanai je salon, specializiran za različne vrste masaž in nego telesa za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje. Med njihove storitve spada tudi najem jacuzzija (za do 4 osebe) in finske savne, poleg tega pa si lahko privoščite še sveže sadje in uživate ob steklenici dobrega penečega vina, ki je odlična izbira za romantično razvajanje! Za nepozabno doživetje obiščite Pikiconai in sprostite telo in dušo.
Ne pozabite, da je masaža vedno dobra ideja za darilo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.