Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BENETKE: Izlet iz Pirana v Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk -50%

BENETKE: Izlet iz Pirana v Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ne zamudite odlične priložnosti za enodnevni pobeg in si popestrite pomlad, poletje ali jesen ter užijte malo romantike in nepozabnega doživetja mestnega utripa Benetk. Iz Pirana se s katamaranom San Frangisk popeljite na nepozaben...


Popeljite se na nepozaben enodnevni izlet v Benetke s katamaranom San Frangisk iz Pirana. Med udobno plovbo do najlepšega mesta na svetu vam bodo na kratko predstavili bogato zgodovino mesta, prestolnice nekdanje republike "Serenissima" in programa izleta.
Po prihodu v pristanišče San Basilio v Benetkah se boste lahko peš podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali ali se pridružili na vodenem ladijskem transferju do edinstvenega trga sv. Marka. Po ogledu najpomembnejših znamenitosti, se lahko v svojem prostem času okrepčate s kosilom v restavraciji, svojo boljšo polovico presenetite z romantično vožnjo z gondolo po skrivnih delih mesta ter plovbo z morskimi taxiji po najlepši vodni ulici mesta (Canale Grande). Pridružite se! 
Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov... več stoletij je bilo središče trgovskih poti... danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini... in zato ga letno obišče preko 18 milijonov turistov. Pomembno je, da v tako lepem mestu izkoristite vsako minuto, da doživite utrip življenja, zato si ekipa Benetke.com že od leta 2009 prizadeva, da bi izlet organiziralo tako, kot si ga to veličastno mesto zasluži.
Na glavnem pomolu izbranega pristanišča vas bo pričakala prijazna posadka ladje ter pospremila na krov, kjer se boste že pred odhodom lahko okrepčali z odlično kavico, prigrizkom ali osvežilno pijačo.    Po prihodu na trg vam bodo vodniki, v kolikor se jim boste seveda pridružili, pokazali vse znamenitosti na trgu kot so:- stare ter nove prokuracije,- Ala Napoleonica,- zvonik,- stolp z uro,- Bazilika sv. Marka,- Doževa palača,- knjižnica,- 2 granitna stolpa,- most vzdihljajev, najbolj romantičen most v Benetkah.
Ne zamudite odlične priložnosti za enodnevni pobeg in si popestrite pomlad, poletje ali jesen ter užijte malo romantike in nepozabnega doživetja mestnega utripa Benetk – ne bo vam žal!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.