Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Dobrna - Depandansa Hotel Park - Last minute, Dobrna, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v Hotelu Vita

Terme Dobrna - Depandansa Hotel Park - Last minute, Dobrna, Slovenija - 59 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v Hotelu Vita

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj razlogov, zakaj izbrati Terme Dobrna in z Megabonom uživati v 2-dnevnem termalnem oddihu za 2 osebi! ✔bazeni z zdravilno termalno vodo ✔610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivna energija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih!


O Hotelu Park: Si želite preživeti prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov? Potem je Hotel Park 4* idealna izbira za vas! S Savna Studio Tisa ter kulinariko v hotelski restavraciji je poskrbljeno tudi za sprostitev in uživanje v trenutkih v dvoje. Sobe imajo TV, telefon, sef, WC, kopalnico, sušilnik za lase, sobe v mansardi pa so klimatizirane. 


Hotelska restavracija: elegantna in prijetna, idealna za čudovite kulinarične okuse, poleg tega pa ponuja zasebnost. Restavracija sprejme do 48 oseb. 


Wellness ponudba Hotela Park: Savna Studio Tisa: naj vas zasebnost in dišave napolnijo z občutki dobrega razpoloženja in vas prepustijo pozitivnim mislim. Razvajajte se v finski in turški savni. Bazenski kompleks s termalno vodo, Dežela savn, masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty, Medicinski center: to je celotna ponudba, ki se nahaja v Hotelu Vita. Kopeli v Zdraviliškem domu (nasproti Depandanse Hotel Park): izbirate lahko med naslednjimi kopelmi: kopel v termalni vodi, kopel za razstrupljanje, kopel s sodo bikarbono, Kleopatrina kopel, romantična kopel.


Šport v Termah Dobrna: obiščite fitness, odpravite se na plavanje ali kakšno skupinsko vodeno vadbo, izberite dejavnost v naravi (pohodništvo, tek, kolesarjenje) ali obiščite Športni park.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.