Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Astra Plava Laguna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 369 EUR - 7x nočitev v apartmaju s teraso stran park za 4 osebe, Uporaba bazena v kampu Bijela Uvala

Apartmaji Astra Plava Laguna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 369 EUR - 7x nočitev v apartmaju s teraso stran park za 4 osebe, Uporaba bazena v kampu Bijela Uvala

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Astra so idealni zamlade, ki si želijo zabave, saj so zelo cenovno ugodni in v bližini športnihobjektov. Ležijo tik ob plaži, v samem središču dogajanja, v neposredni bližinirestavracij, športnih centrov in animacijskih točk. Občutite mediteranski ritemZelene Lagune, Poreča in Istre v apartmajih Astra. 


Apartmaji Astra ležijo sredi turističnega naselja ZelenaLaguna, v samem središču dogajanja. Ravno gradnja apartmajev Astra v sencihrastov in ceder, tik ob plaži, je bila tista, ki je zabeležila začetek razvojaturističnega naselja Zelena Laguna. Apartmaje sestavlja popolnomaopremljena kuhinja, kopalnica, spalnica in čudovita terasa.

Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. Vprimeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. Stese sploh kdaj sončili na prelepi, zeleni travi, ko tik do vas šumi modriMediteran? To lahko doživite na plažah Lagune Poreč. 


Zabava, šport, glasba, animacija – vse to in še več vas čakav Laguni Poreč. Najmlajši lahko uživajo v igralnicah, delavnicah in predstavahza otroke, starši pa lahko telovadijo, plešejo, pojejo ... in se preprostozabavajo. Za sprostitev pa lahko izberete tudi eno od čudovitih plaž in seprepustite morskim radostim. Nogomet, tenis, jadranje, golf, potapljanje,kolesarjenje, atletika, šah, odbojka na mivki, lokostrelstvo...Laguna Poreč jepravi raj za šport in rekreacijo. Rekreativci, preživite dopust v Poreču inostanite v formi. Profesionalni športniki, pridite v Laguno Poreč in sepripravite za nove športne uspehe.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.