Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Timun - Junij na Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 115 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom stran park za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Timun - Junij na Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 115 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom stran park za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pokrivenik je eden od najlepših zalivov v Jadranu. Nahaja se na najbolj sončnem otoku v Evropi - otoku Hvaru. Neverjetno modro morje, izklesane skale, opojni vonj mediteranskega rastlinja in trajni koncert čričkov v popolnoma neokrnjeni naravi pričarajo nepozabno in edinstveno doživetje za vsakega obiskovalca.

Hotel Timun se nahaja ob obali, s čudovitim pogledom na celoten zaliv na eni strani in pogledom na planino Biokovo na drugi. Hotel se nahaja v prelepem podeželju, obkrožen z oljčnimi nasadi in vinogradi, v bližini pa je še majhen pomol za privez. Nudi vam 14 dobro opremljenih sob s kopalnico in balkonom, SAT TVjem ter klimatsko napravo. Sobe so dvoposteljne, dvoposteljne z dodatnim ležiščem in družinske 2+2. Z doplačilom lahko najamete ladjo, pedaline, quad ali avto.

V pritličju se nahaja restavracija z normalno in a la carte ponudbo jedi in picerijo. Da bi še dodatno poudarili pristnost in spoštovanje narave, so vse jedi pripravljene z naravnimi začimbami in olivnim oljem otoka Hvara. Jedi so pripravljene iz skrbno izbranih lokalnih sestavin ter dnevno svežih rib in morskih sadežev.

V bližini se nahaja čarobna plaža, ki je zaradi pečine peš popolnoma nedostopna, vendar je za goste organizirano več dnevnih voženj do tega osamljenega raja. Če želite preživeti prijeten dopust v čistem, mirnem in neokrnjenem zalivu, je to kraj za vas.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.