Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Domžale, Klub zdravja Selena:  KRALJEVSKA nega (60 min.) ali prestižna ZLATA NEGA (90 min.) že od 19,90 €

Domžale, Klub zdravja Selena:  KRALJEVSKA nega (60 min.) ali prestižna ZLATA NEGA (90 min.) že od 19,90 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Dve odlični negi obraza v Klubu zdravja Selena! Odločite se lahko za kraljevsko nego obraza z diamantnim pilingom in vaš obraz bo po negi svež in sijoč, vaša koža gladka in napeta, struktura kože izboljšana ali pa za razkošno...


Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingomDiamantna mikrodermoabrazija je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Sam postopek je zelo učinkovit in je v splošnem primeren za vse starostne skupine in tipe kože. Endodermna terapija pa je je terapevtski estetski postopek, ki dokazano uspešno povečuje mikrocirkulacijo, raztezanje veznega tkiva in bistveno izboljša estetski izgled kože.Postopek je namenjen:- vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo,- pri vseh aknah(razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože,- kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože,- kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije.Prednosti:- ni krvi, brez bolečin, brez vnetja in ne potrebuje anestezije,- ne ostanejo madeži ali brazgotine,- ne prihaja do napetosti,- stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji.
Zlata nega obrazaZlato pripomore k hitrejši in celoviti regeneraciji kože. Zlato aktivira elektrone v obraznih celicah, kar sproži proces celične komunikacije, obnovo in rast celic. Prav tako ima ugoden vpliv na čvrstost in elastičnost kože, prekrvavitev kože in nudi zaščito pred zunanjimi nezaželenimi dejavniki.S površinskim in globinskim čiščenjem obraza bodo najprej odstranili odvečne sloje kože. Iz povrhnjice odstranijo nečistoče ujete v globini por. Ultrazvok je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub in aken, ki dodatno segreva podkožje do 15 mm globoko, kar poveča cirkulacijo krvi ter kisika, s tem se pospeši presnova v tkivu. Hkratiultrazvok spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.Prestižna nega obraza z zlatom je namenjena vsem, ki si obraz želijo pomladiti z najdragocenejšimi sestavinami iz narave. Skrbno izbrane sestavine kožo obnavljajo, vlažijo in gladijo gube. Koža na obrazu, vratu in dekolteju postane gladka, prožna, mehka in sijoča.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.