Hotel Cerkno, Cerkno, Slovenija - 68 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Cerkno, Cerkno,...

Hotel Cerkno, Cerkno, Slovenija - 68 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 14,00 €

106,00 €
Cena
36%
Popust
38,00 €
Prihranek
68,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neokrnjena narava v srcuSlovenije: prostrani gozdovi, čarobni sončni zahodi, prijeten vetrič, ki božalase in senčno zavetje mogočnih dreves … Za vse, ki ljubijo naravo in radiaktivno preživljajo prosti čas, je ponudba hotela Cerkno enkratna izbira.
 

Cerkno jekraj, ki leži v osrčju cerkljanskega hribovja v severozahodni Sloveniji. Tu senahaja hotel Cerkno, ki lahko v sodobno opremljenih sobah sprejme do 180gostov. Cerkno ponuja ogromno možnosti za aktivno preživljanjeprostega časa: lahko se sprehajate ali kolesarite po urejenih sprehajalnih inkolesarskih poteh, se povzpnete na Porezen (1632 m) ali Blegoš (1563 m), igratetenis, se naučite osnov nordijske hoje, lovite ribe v reki Idrijci ali siogledate naravne in kulturne znamenitosti, ki jih v Cerknem in okolici ni malo.Po vseh zgoraj naštetih aktivnostih se lahko sprostite v bazenu s termalnovodo, obiščete različne savne ali fitnes. 

Hribi na Cerkljanskem ponujajo polegčudovitega panoramskega razgleda tudi neskončne možnosti: pohodništvo,smučanje, kolesarjenje ter druge rekreativne dejavnosti. V bližini je možnoobiskati Partizansko bolnico Franja, domačijo Franceta Bevka, arheološkosredišče Divje Babe, se povzpeti na Blegoš ali Porezen... Cerkno se ponaša tudiz modernim smučarskim središčem.

HOTEL CERKNO: moderen, prenovljen hotel.Vse sobe imajo: TV, sušilnik za lase, mini bar, direktno telefonsko linijo.Imajo tudi: bistro, restavracijo, kletno restavracijo, notranji bazen (25 x 13m) s termalno vodo 30°C, fitness in savno, namizni tenis itn. POSEBNA PONUDBA: brezplačen bazen in posebnipopusti za otroke.

Prisluhnitezvokom gozdov in ptic, se predajte brezdelju in sprostite um v neokrnjeninaravi Slovenije. 

Lokacija

Sedejev trg 8
Cerkno
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Cerkno, Cerkno, Slovenija - 68 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«