Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Olympia - Poletje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 244 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi stran park za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Olympia - Poletje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 244 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi stran park za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Olympia, ki senahaja 500 metrov vzhodno od središča Vodic ter 50 metrov od morja, je idealnakombinacija tradicionalnega in modernega – čez 40 let uspešnega delapredstavlja zagotovilo kakovosti, medtem ko so popolnoma prenovljeni prostoriin številne vsebine tam, da bi se gostje počutili v središču pozornosti.

Ne glede na to, ali vas zanima aktiven oddih izpolnjen sšportnimi vsebinami, sproščanje in wellness, zabave na plaži, ali pa iščetemesto, na katerem boste gostili poslovne partnerje, hotel Olympia ponuja vsekar potrebujete.

Odprt bazen, ekskluzivni beach bari, Olympia Life wellnesscenter, sodobna dvorana ter kongresna in športna dvorana, s sobami in apartmajis pogledi na morje in borov gozd kot tudi odlična gastronomska ponudba – vse toin še več boste našli v hotelu Olympia. Za vas so odprti čez celo leto.

Hotel Olympia ponuja tudi aktiven oddih za vse, ki imajo med dopustom radi šport in dinamiko. Z doplačilom 33 € (v hotelu) lahko izberete Active Holiday paket, s katerim imate pravico na 3-urni najem kajaka, 1-urni najem supa ter prevoz z gumijastim gliserjem na otok Prvić (1 navtična milja; 1,85 km od Vodic). Rezervacije so možne v hotelski agenciji ali prek e-maila: agencija@olympiavodice.hr . Za otroke do 6 let je paket brezplačen.

Restavracija Olympia ponuja bogate dišave in okusetradicionalne mediteranske kuhinje pa tudi kontinentalne specialitete. Bogata samopostrežbaopozarja na veliko število hladnih in toplih predjedi ter glavnih jediinternacionalne in tradicionalne kuhinje.

V avli hotela se nahaja business center z računalnikom intrgovina z darili, kjer lahko najdete veliko število pripomočkov (npr.sladkarije, cigareti …). Na recepciji je menjalnica, medtem ko je v času sezonev pritličju odprta turistična agencija s številnimi ponudbami izletov. V avlihotela se nahaja tudi bankomat.

Gostom ob predhodni najavi in doplačilo nudijo tudi možnostorganizacije prevoza z in do letališča Split in Zadar.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.