Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Sami Beach - All inclusive oddih v Turčiji, Bodrum, Turčija - 765 EUR - 7x nočitev z all inclusive v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Ljubljana - Istanbul - Bodrum - Istanbul -...

Hotel Sami Beach - All inclusive oddih v Turčiji, Bodrum, Turčija - 765 EUR - 7x nočitev z all inclusive v dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Ljubljana - Istanbul - Bodrum - Istanbul -...

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kot mnogi turški kraji je tudi Bodrum muzej na prostem z bogato kulturno dediščino. Svojbleščeči lesk je ohranil tudi v novodobnem času, saj s svojo belo modro podobopredstavlja elitno turško letovišče polno šarma, na slikovitem polotoku obegejskem morju. Karizmatično mesto z boemskim pridihom je poletna rezidencaumetnikov in pesnikov, bogatih in slavnih, turistov iz vseh delov sveta, ki sozaradi mondene marine za jahte, sodobnih hotelov, prijetnega podnebja,raznolikosti plaž, edinstvene arhitekture, odličnih restavracij, nakupovanja,koncertov svetovnih glasbenih zvezd, jet set-a mnenja, da je to najprivlačnejšein najlepše mesto turške riviere.

Lega: ob peščeni plaži, vneposredni bližini barov in restavracij na področju Gümbet, 4 km od krajaBodrum, 45 km od letališča.Hotelska ponudba: recepcija, Wi-Fi, glavna restavracija, a la carte restavracija(doplačilo), bar ob bazenu, bar na plaži, bar s prigrizki, zunanji bazen,ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.Standardne sobe: preprostoopremljene v turškemstilu, klimatska naprava, telefon, Sat TV, kopalnica, sušilnik za lase, večinasob ima balkon ali teraso.Wellnes & aktivnosti: vodni športi (doplačilo).

Zakaj v Bodrum? 
ker se tam nahaja eno izmed sedmih svetovnih čudes antične dobe, grobnica kralja Mauzola. Ker slovi kot središče sodobne turške umetnosti in morate začutiti njegov boemski utrip ter obiskati eno izmed številnih galerij. Ker si morate ogledati trdnjavo Halikarnas, veličasten primerek srednjeveške arhitekture, ki so jo zgradili vitezi iz Rodosa. Ker vas pričakuje nepozabna zabava na katamaranu s steklenim dnom, ki sprejme 2.000 ljudi, odpluje ob 02.00 uri in v ritmu glasbe pričakate sončni vzhod. Ker vas bodo navdušili zakladi iz razbitin ladij v muzeju podvodne arheologije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.