Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Park Albatros - Poletje v Toskani, San Vincenzo, Toskana, Italija - 590 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za 4 osebe, Porabo vode, elektrike in plina

Kamp Park Albatros - Poletje v Toskani, San Vincenzo, Toskana, Italija - 590 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za 4 osebe, Porabo vode, elektrike in plina

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite poletje v Toskani, v Kamp parku Albatros. Znižane cene veljajo samo do 3. 6. 2019!

Kamp park Albatros leži sredi 12 ha borovega gozda. Od izhoda Venturina na državni cesti SS1 je oddaljen 15 minut vožnje, od mesta Piombino ga loči 13 km.

Plaža je peščena, od kampa je oddaljena 15 min hoje.

Ponudba kampa:
 V kampu najdete 2 restavraciji,bar ter supermarket in trgovino s spominki. Razveseljuje vas vodni park s 3 otroškimi bazenis tobogani, olimpijskim bazenom in predelom s hidromasažo ter animacija.
 

Mobilna hiška Happy Premium (29m2) je idealna za udobno bivanje za do 7 oseb.Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljoin dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kotsedma postelja. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnim delom, štedilnik s 4gorilniki in pomivalno korito. V hiški je kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (prinekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Klima je na voljo proti doplačilu.Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice HappyPremium imajo delno pokrito leseno teraso. Kajenje je prepovedano. Televizijeni.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.