Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Panorama, Lido di Jesolo, Italija - 428 EUR - 5x nočitev v Standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Panorama, Lido di Jesolo, Italija - 428 EUR - 5x nočitev v Standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 5x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Panorama je odlična izbira za oddih v srcu Jesola. Nahaja se v sprehajalni ulici, polni trgovin. Od mesta Mazzini je oddaljen samo 500 m, 20 m pa ga loči od morja.

Mesto Jesolo ima 15 km plaže z zlatim peskom in čudovitim pogledom na morje, ki se v daljavi združuje z nebom. Jesolo ne slovi samo po plažah, morju in soncu. Znan je tudi po tem, da ponuja aktivnosti za sproščanje telesa in duha, športne centre, kolesarsko stezo in posebne prostore za tiste, ki imajo radi fitness. Prav tako tam najdete tematske parke za mlade in stare ter mesta, polna zgodovine in kulture. Prav tako ne boste prikrajšani za odlično hrano in vino.

Jesolo je primeren tudi za tiste, ki se na morju radi sprostijo v obliki nočnega življenja. Ponuja nočne klube in diskoteke, kjer lahko ob glasbi in plesu uživate do jutranjih ur.

Hotelski samopostrežni zajtrk je na voljo v jedilnici, lahko pa zajtrkujete tudi na terasi z razgledom na grad. Zajtrk vključuje bogato izbiro peciv, sadnih sokov in kave.
 
V hotelu Panorama B&B se počutite kot doma! Primeren je za večje družbe, družine, pare, nedvomno boste pa v njem uživali tudi, če radi dopustujete sami. Prijetno osebje bo v vsakem primeru poskrbelo za vas. Sobe so v celoti opremljene in v nevtralnih barvah. Imajo kopalnico z WC-jem, tušem, sušilcem za lase in telefon, SAT TV, klimo, teraso, sef ter brezplačen Wi-Fi. V vseh sobah so terase.
 
Bar je odprt ves dan. Na terasi, v skupni sobi hotela, preddverju in sobi s televizijo strežejo pijače, koktejle ali kavo.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.