Hotel La Veranda , Tavarone, Italija, Italija - 185 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (steklenica vina)

Hotel La Veranda , Tavarone,...

Hotel La Veranda , Tavarone, Italija, Italija - 185 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (steklenica vina)

Rezerviraj za 37,00 €

230,00 €
Cena
20%
Popust
45,00 €
Prihranek
185,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel La Veranda, Tavarone v Italiji. Privoščite si oddih v Italiji in se spočijte v objemu zelenih gora Val di Vara.

Hotel La Veranda se nahaja v mestu Tavarone v srcu Val di Vara. Je idealno mesto, na katerem se lahko sprostite in uživate v naravi. V okolici se nahajajo pokrajine, kot so La Spezia, Cinque Terre in čudovite plaže riviere Di Levante (20 minut od hotela).

Vse sobe so drugačne in lepo opremljene. V sobah je gretje, telefon, zasebna kopalnica ter SAT TV. Ponudba vključuje dvoposteljni apartma s pogledom na deželo.

Hotel La Veranda se nahaja blizu Anello del Benessere, kjer je na voljo nešteto pohodniških poti, po katerih se lahko sprehajate, ali kolesarite ter občudujete čudovito naravo.

Kaj še potrebujete za popolne počitnice?Lokacija

Via Mario Padovani 26
19010
Italija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel La Veranda , Tavarone, Italija, Italija - 185 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (steklenica vina)«