Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-DNEVNI ODDIH (z 2 nočitvama) za DVE osebi v Apartmajih Fruk*** v JADRANOVEM na Hrvaškem | Razpoložljivost do 1.6.2019 - 1. 7. 2019

3-DNEVNI ODDIH (z 2 nočitvama) za DVE osebi v Apartmajih Fruk*** v JADRANOVEM na Hrvaškem | Razpoložljivost do 1.6.2019 - 1. 7. 2019

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite čimprej nabrati nove energije? Izkoristite ugodno ponudbo za sproščujoč 3-dnevni oddih v Jadranovem! Ponudba velja za dve osebi, tako da se boste lahko sprostili v spremstvu svoje boljše polovice.
Jadranovo je bilo nekoč majhno ribiško mestece na jadranski obali, danes pa je zelo privlačna turistična destinacija, zahvaljujoč se predvsem lepi naravi, mirnem in kristalno čistem morju, naravnim plažam in številnim zalivom. V Jadranovem vam gotovo ne bo dolgčas - sprehodite se po borovem gozdičku ob obali, si privoščite osvežilni napitek v bližnjem baru ali si poizkusite kulinarično ponudbo v eni izmed restavracij. Svoj oddih lahko preživite aktivno ali pa si privoščite mir in počitek.
Apartmaji Fruk*** so opremljeni s kuhinjo, spalnim prostorom in kopalnico, balkonom/teraso in TV-jem. Gostom je na voljo brezplačen internet in parkirno mesto. Dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki (po dogovoru).
Apartmaji se nahajajo 8 km od Crikvenice, 900 m od centra mesta Jadranovo in le 250 m od plaže. Lokacija apartmajev je idealna za sprehode v naravo ali jutranji tek na svežem zraku.
Preživite svoje počitnice na najboljši možni način, tako da uživate v vsakem trenutku!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.