Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERAPEVTSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, 60 MIN! METODA NARAVNEGA ZDRAVLJENJA, ki aktivira zdravilne moči telesa, vzpostavi ravnovesje, zdravi vzroke in hkrati vas popolnoma sprosti! Studio Kvadrus, BTC-Lj!

TERAPEVTSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, 60 MIN! METODA NARAVNEGA ZDRAVLJENJA, ki aktivira zdravilne moči telesa, vzpostavi ravnovesje, zdravi vzroke in hkrati vas popolnoma sprosti! Studio Kvadrus, BTC-Lj!

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA TERAPEVTSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, 60 MINUTje odlična preventiva, da do težav ne pride
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je priporočljiva pravočasna rezervacijaKer gre za terapevtsko masažo posamezna stranka lahko izkoristi SAMO 1 KUPON, pri čemer ni pomembno ali je stranka kupon kupila sama ali je kupon bil podarjen.terapijo izvaja medicinsko izobražen kader delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja 
tudi pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja do 1.7.2019Vsak del našega telesa ima na stopalu svojo točko. Preko katere lahko vplivamo na stanje in zdravje naše telesa. To je pravzaprav energetska masaža, ki lahko bistveno vpliva na vaše počutje. Terapevtsko masaža izvaja medicinsko izobražen kader, ki natančno ve, kaj vse se da z pomočjo terapije  >>popraviti > v telesu. Z pritiskom na refleksne točke stopal bomo vplivali a ravnovesje telesa in poskrbeli da se boste sprostili.
Terapevtska refleksna terapija imenujemo terapevtski proces, pri katerem s pritiskom na refleksne cone izzovemo refleks, ki spodbuja telo k naravnem >>čiščenju<< in s tem k zdravljenju.
Terapija lahko pomaga pri težavah:
Pri ekcemu, izpuščajih in luskaviciPri Hrbtenico oziroma pri vsaki težavi povezani z bolečino v hrbteniciPri nespečnostiPri zaprtjuPri težavah z odvajanjem vodePri mišični napetostiPri težavah z vnetji mehurja, sečil in ledvicPri astmiPri glavoboluPri težavah s sklepi, koliki, koleniPri težavah z gležnji, komolci, zapestjiPri težavah z jajčniki in maternicoPri težavah z jetri in žolčnikomPri težavah z zanositvijoPri prehladu, virozah in anginahPozitivni učinki terapevtske reflekse masaže stopal so lahko:
Globoka sprostitevRazstrupljanje telesaBoljša prekrvavitev telesaZvišanje naravne odpornosti telesaPovzroča globok spanecIzboljša koncentraciji in mentalne funkcijaMočno vpliva na čustveno ravnovesjeKAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.