Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Križarjenje - Srednja Dalmacija in Riviera Dubrovnik, Trogir, Hrvaška - 209 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v kabini s pogradom (klima in zasebna kopalnica) na leseni ladji kategorije Comfort za 1 osebo, 1x kapitanova večerja z glasbo

Križarjenje - Srednja Dalmacija in Riviera Dubrovnik, Trogir, Hrvaška - 209 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v kabini s pogradom (klima in zasebna kopalnica) na leseni ladji kategorije Comfort za 1 osebo, 1x kapitanova večerja z glasbo

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo na Megabonu! Privoščite si 8-dnevno križarjenje na leseni ladji, dolžine 35 metrov z 9 kabinami (5 na spodnji in 4 na zgornji palubi). Obiščite Trogir, Split, Hvar in preosale bisere pravljične Dalmacije.

1.      
Dan – Sobota:
Vkrcanje v luki Trogir med 12. in 14. uro. Po vkrcanjusledi pijača dobrodošlice in spoznavanje z osebjem ladje. Po kosilu se ustavimov enem od zalivov na otoku Čiovo, kjer bo prva priložnost za kopanje vkristalno čistem Jadranskem morju. Po osvežilnem kopanju in sončenju na palubinadaljujemo plovbo proti Splitu, glavnemu mestu Dalmacije in drugemu največjemumestu na Hrvaškem. Sprehodite se po starih ulicah kot Rimljani pred 1800 letiin uživajte v znamenitostih, kot so Dioklecijanova palača in mavzolej –današnja Katedrala, Peristil, Zlata vrata, baročne fasade, beneške palače in šemnogo več. Po ogledih preživite prosti čas v eni od številnih restavracij,lokalov ali trgovin na najlepši obali na svetu. Nočitev v luki Split.

2.      
Dan – Nedelja: Unesco Split – Otok Hvar
Danes plujemo proti otoku Hvar, znanemu po mili klimiin dišečih poljih sivke. Na poti proti otoku se bomo zaustavili v eni odštevilnih uval in izkoristili priložnost za kopanje. Zasidrali se bomo v mestuHvar, glavnem mestu otoka in središču otoškega turizma, ki je tudi ena najboljobiskanih in najbolj priljubljenih destinacij na Jadranu. Hvar je mesto bogatezgodovine in znamenitosti, kot so trdnjava Fortica, katedrala sv. Štefana, renesančnautrdba, ki je bila poletna rezidenca Petra Hektorovića, frančiškanski samostan,gledališče itd. Nočitev v luki Hvar.

3.      
Dan – Ponedeljek: Otok Hvar – Narodni park Mljet
Med plutjem po južni strani otoka Korčula bomo, šepreden vplujemo v našo naslednjo luko Pomena na otoku Mljet, izkoristilipriložnost za kopanje v eni od številnih uval. Del otoka je leta 1960 razglašenza Narodni park, v morje potopljeni zalivi, Malo in Veliko jezero so najboljpoudarjene lokacije tega področja ter pomemben geomorfološki in oceanografskifenomen. Nočitev v luki Pomena.

4.      
Dan – Torek: Narodni park Mljet – Unesco Dubrovnik
Naše križarjenje nadaljujemo proti jugu. Po kopanju naElafitskih otokih bomo okrog 16. ure zapluli v luko Dubrovnik. Dubrovnik, alikakor mu še rečejo ''Biser Jadrana'', je veličastno staro mesto, znano pordečih strehah in starih rimskih ulicah. Danes eno najpomembnejših zgodovinskihin turističnih središč je že leta 1979 uvrščeno na Unescov seznam svetovnedediščine. Poleg izredne kulturne in zgodovinske dediščine je Dubrovnik znan pookusni tradicionalni hrani, izvrstnih vinih in veliki izbiri restavracij,lokalov in trgovinic s spominki.

5.      
 Dan – Sreda: Unesco Dubrovnik – Otok Korčula
Na poti proti Korčuli se bomo najprej ustavili v enemod zalivov na Elafitih in izkoristili priložnost za kopanje in sončenje. Ko sezasidramo, izkoristite prosti čas za ogled starega mesta Korčula, ki je obdanoz obzidjem iz 13. stoletja. Korčula s ponosom velja za enega najlepših dalmatinskihmest, zaradi obzidja, ki jo obkroža, pa jo pogosto imenujejo ''maliDubrovnik''. Nočitev v mestu slavnega popotnika in raziskovalca Marca Pola.

6.      
Dan – Četrtek: Otok Korčula – Otok Brač
Pot proti Braču nadaljujemo s plovbo po kanalu medotokom Korčula in polotokom Pelješac ter se za kopanje in sončenje ustavimo veni od uval. Brač je eden največjih jadranskih otokov, znan po apnenčastemsvetu s številnimi razpokami, luknjami, uvalami in dolinami. Nočitev v enem odmestec na severnem delu otoka, Pučišćah, Postirah ali Supetru. 

7.      
Dan – Petek: Otok Brač – Unesco Trogir
Zapuščamo otok Brač in po odmoru za kopanje na otokuČiovo se vračamo na začetno točko našega potovanja. Uživajte v razgleduslikovitega Trogirja, ki je zaradi svoje izredne dediščine leta 1997 uvrščen naUnescov seznam. Naj vas navdušijo mojstrovine, kot sta portal katedrale, ki gaje izdelal mojster Radovan, in relief mojstra Nikola Firentinca.

8.      
Dan – Sobota: Izkrcavanje
Po zajtrku izkrcavanje do 9. ure.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.