Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Liberty - Poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 536 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vodeni obisk kleti in degustacija vina znane vinske kleti Boškinac

Hotel Liberty - Poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 536 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vodeni obisk kleti in degustacija vina znane vinske kleti Boškinac

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Liberty vas pričakuje v Novalji na Pagu. Izredna lokacija, čudovit razgled, udobna namestitev. Kaj še potrebujete za popoln oddih?

V Novalji, samo 3 km od plaže Zrće, vas pričakuje Hotel Liberty. Vsi, ki uživate v norih zabavah in imate radi različne aktivnosti, boste na Pagu našli kotiček zase. Od središča Novalje je hotel oddaljen par minut počasne hoje po novaljski rivi.

Hotel Liberty se nahaja v parku, v neposredni bližini je hotelska plaža. Ima 138 namestitvenih enot, iz vseh se razprostira pogled na morje in bazene oziroma park. V sklopu objekta so a la carte restavracija, zasebna plaža in brezplačen Wi-Fi. Hotel Liberty vam bo postregel z udobnostjo in počitkom, prijazno osebje pa vam bo ustreglo na najboljši možen način. Vse sobe v hotelu so klimatizirane, imajo TV s satelitskimi programi, mini bar in delovno mizo. Prav tako je v sobah kopalnica s tušem in brezplačnim toaletnim priborom.

V prekrasnem vzdušju hotela lahko organizirate poroke, krste ali drugačne vrste zabav. Organizacijo lahko prevzamete sami ali vse prepustite nam. Vse je odvisno od vaših želja in okusov.

Otok Pag je izredno zanimiv in potrebovali boste kar nekaj časa za raziskovanje, a glede na lepote in skrivnosti, ki jih ima v sebi, bo to gotovo čudovita izkušnja. Ne boste mogli spregledati posebnosti plaž in izredno čistega morja. Obvezno obiščite Muzej soli in poiščite paško čipko. Ne pozabite na okusne spominke, kot je paški sir. Obiščite Novaljo, kjer boste poleg odlične plaže našli tudi vrhunsko zabavo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.