Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Čudoviti 2-dnevni izlet v Budimpešto in na Blatno jezero z agencijo goHolidays - odhod iz LJ, CE, MB in MS

Čudoviti 2-dnevni izlet v Budimpešto in na Blatno jezero z agencijo goHolidays - odhod iz LJ, CE, MB in MS

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na izlet v Budimpešto, glavno mesto Madžarske, ki leži ob Donavi in je znano po živahnem nočnem življenju, veliki izbiri naravnih termalnih kopališč in čudoviti arhitekturi. Mesto je popolno za potep, saj je polno znamenitosti, kot so npr. kraljeva palača, parlament, galerije in muzeji. Budimpešta pa ponuja tudi ogromno priložnosti za nakupovanje!PROGRAM
1. dan: LJ-Budimpešta
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije. Vožnja po panonski ravnici proti madžarski prestolnici kamor prispemo v dopoldanskih urah. Avtobusni ogled lepotice ob Donavi, kjer si bomo ogledali veličastni Trg herojev, državno opero, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo in/ali nakupe. Namestitev v hotelu. V večernih urah možnost prave madžarske večerje (doplačilo) s tradicionalnim plesom čardašem in pesmijo, kjer bomo spoznali dobrote madžarske kuhinje in lepote madžarske folklore.
2. dan: Budimpešta-Blatno jezero-Ljubljana
Po zajtrku bo možnost (doplačilo), da se zapeljemo z ladjico po Donavi in vidimo Budimpešto še iz druge perspektive. Oglede bomo nadaljevali na grajskem griču, kjer so postavljeni Narodna galerija, nacionalna knjižnica, ljubka ribiška utrdba in Matjaževa katedrala. Sledi vožnja proti Blatnemu jezeru. Najprej se bomo vozili ob severni strani jezera do polotoka Tihany, kjer bomo obiskali istoimensko vasico. Vasica je znana po tradicionalni arhitekturi in s trstiko kritih hiškah ter številnih muzejih. Tam bo čas za zadnje madžarsko kosilo/večerjo. Vožnja še mimo Keszthelly-ja do avtoceste in od tam naprej proti domu. V Ljubljano prispemo okrog polnoči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.