Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Srca Ajdinovići, Olovo, Bosna in Hercegovina - 74 EUR - 2x nočitev v hotelu z all inclusive za 1 osebo, Uporaba SPA centra (bazen s toplo vodo, jacuzzi, finska in parna savna, ležalniki, tuši, solna soba in hladna soba, tople...

Hotel Srca Ajdinovići, Olovo, Bosna in Hercegovina - 74 EUR - 2x nočitev v hotelu z all inclusive za 1 osebo, Uporaba SPA centra (bazen s toplo vodo, jacuzzi, finska in parna savna, ležalniki, tuši, solna soba in hladna soba, tople...

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon priporoča! Hotel Srca Ajdinovići samo 72 € za 2 nočitvi z all inclusive za 1 osebo! Ta hotel in športno-rekreacijski center bo navdušil vse od odraslih do otrok! Uživajte v bogati ponudbi in izberite najbljubšo zabavno dejavnost! Hotel Srca Ajdinovići je eden najbolj priljubljenih letovišč v Bosni in Hercegovini in bo zagotovo zadovoljil vse vaše želje. Narava, aktivnosti, domača hrana in prijetno vzdušje ... kdo bi se temu lahko uprl?


Športno-rekreativni centerAjdinovići se nahaja v bližini avtoceste Sarajevo-Tuzla v mestu Ajdinovići napodročju občine Olovo. Kompleks je zgrajen leta 2016, zaradi športnih terenovin raznolike vsebine, v kateri gostje lahko uživajo, pa se šteje za enega najboljpriljubljenih letovišč v Bosni in Hercegovini. Hotelska namestitev v 24 sobah, s skupaj 95 posteljami. Sobe so opremljene po najsodobnejših standardih in glede na število postelj vsebujejo: francosko ležišče, dvosed, fotelj, TV, kopalnico, omaro, balkon z mizo in stoli, pogled na bogato naravo, brezplačno parkirišče.


V sklopu hotela se nahajajo restavracija, letni vrt, SPA center (bazen, jacuzzi, savne). Poleti se ohladite v velikim bazenom s čisto, prozorno in izvirsko vodo. V zunanjem bazenu je tudi hidromasaža, ki jo lahko izkoristite za sprostitev. Pozimi obiščite SPA center in ogrevan notranji bazen, savno, turški hamam in jacuzzi - vse to v prijetnem ambientu!


Veliko število domačih živali nafarmi Ajdinovići je eden od najbolj priljubljenih delov raznolike ponudbe, kijo ponuja Športno-rekreativni center Ajdinovići in težko boste ostali ravnodušni,ko se srečate z njimi. Izkoristite priložnost in s predhodno najavo rezervirajte izobraževanje z vašimi otroci! Tukaj se lahko naučite vse o prehrani in delu z živalmi (hranjenje živali, molža krav in koz, predelava mleka v domači sir in kajmak, pobiranje jajc, ...)


Kompleks SRCA je opremljen ssodobnimi športnimi tereni za veliki in mali nogomet, košarko, odbojko, tenis,rokomet, badminton, kolesarske steze, terene za jahanje konja, zgrajen pa je tudi poligon za paintball. Porabite svoj čas na pameten način, zabavajtese in osvežite z rekreacijo!


Če ste za kavo, čaj ali paosvežujoč napitek, vam bo dobro del CAFFE klub z raznolikimi zabavnimi igrami,ob kavici pa lahko igrate biljard, pikado, namizni nogomet ali pa se preprostospočiti ob gledanju TV-ja.V kompleksu se nahaja tudiograjeno otroško igrišče. Teren ponuja različne možnosti za najmlajše. Varnost je,seveda, zagotovljena, otroci pa so v vsakem trenutku na očeh staršem in osebju. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.