Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Biser, Pag, Hrvaška - 396 EUR - 4x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

Hotel Biser, Pag, Hrvaška - 396 EUR - 4x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Otok Pag ponuja divjoeksotiko, planinske steze in plitke zalive, za ogled katerih bi potrebovalitudi nekaj dni. Če imate v sebi vsaj nekaj raziskovalnega duha, bo ogled otokapredstavljal posebno in nepozabno doživetje.


Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov, otok znajdaljšo obalno linijo na Jadranu, z veliko zalivov, rtov in plaž. Največjipaški zaliv obkroža 20 km prečudovite peščene plaže. Poleg naravnih lepot, se otok ponaša tudi z zanimivo preteklostjo, ki je za sabo pustila številne sledi. Z otoka ne smete oditi brez pokušine svetovno znanega paškegasira, kakšne domače olive ali dobrega vina!


Družinski hotel Biser se nahaja samo par korakov stran odplaže in 2,5 km od zgodovinskega mestnega jedra v Pagu. Hotel Biser ponujaklimatizirane sobe, studie z balkonom ter brezplačno parkirišče. Vse sobe v hotelu so klimatizirane, imajo kopalnico in satelitsko TV. S terasehotela se ponuja prečudovit pogled na zaliv in peščeno plažo s kristalno čistimmorjem. Prijetna in klimatizirana restavracija ponuja tipične jedi z otoka Pag,v katerih lahko uživate na odprti terasi, obkroženi s subtropskimi rastlinami. Specialiteterestavracije so popularne jedi s svežimi morskimi sadeži in jedi z žara.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.