Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Penzion Laguna - Poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 629 EUR - 7x nočitev v Premium sobi pogled morje za 2 osebi, 7x polpenzion (bogata samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Penzion Laguna - Poletje na Pagu, Pag, Hrvaška - 629 EUR - 7x nočitev v Premium sobi pogled morje za 2 osebi, 7x polpenzion (bogata samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Preživite oddih na otoku Pag, rezervirajte Hotel Penzion Laguna in se spočijte le nekaj korakov od morja.

V osrednjem delu otoka se nahaja majhno turistično naselje Metajna. V vročih poletnih mesecih pretok zraka, ki kroži med skalami in morjem, prinaša svežino, ki omogoča domačinom in turistom še ugodnejše bivanje. Morje je kristalno jasno in zelo čisto.

V naselju Metajna vas pričakuje Penzion Laguna, ki ponuja vse za odličen oddih. 
Nahaja se v vasi, le nekaj korakov od plaže, kjer lahko uporabljate brezplačne ležalnike in senčnike. Idealna lokacija, ki ponuja mir, se lahko v nekaj trenutkih spremeni v bolj živo vzdušje, saj se svetovno znana plaža Zrće in mesto Novalja nahajata samo 12 km od Penziona Laguna. Hkrati pa je še vedno dovolj daleč, da boste lahko uživali v miru in vam nore zabave ne bodo kalile miru.

Penzion se lahko pohvali z lastno restavracijo in barom. Ponuja klimatizirane sobe z balkoni. Vse sobe vključujejo televizijo, omaro in zasebno kopalnico s prho. Ob prihodu vas pričakajo s pijačo dobrodošlice in dalmatinsko ploščo. Brezplačen brezžični internet je na voljo na javnih površinah. Na voljo je tudi brezplačno zasebno parkirišče. Trgovina je od Penziona Laguna oddaljena približno 800 metrov.

Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov, otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu, z veliko zalivi, rti in plažami. Največji paški zaliv obkroža 20 km prečudovite peščene plaže. Poleg naravnih lepot se otok ponaša tudi z zanimivo preteklostjo, ki je za sabo pustila številne sledi. Z otoka ne smete oditi brez pokušine svetovno znanega paškega sira, kakšne domače olive ali dobrega vina. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.