Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mobilne hiške v Istri - Novigrad, Poreč in Umag, Novigrad, Istra, Hrvaška - 177 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški kampa po izbiri za 4 do 6 oseb, Stroški elektrike, vode in plina

Mobilne hiške v Istri - Novigrad, Poreč in Umag, Novigrad, Istra, Hrvaška - 177 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški kampa po izbiri za 4 do 6 oseb, Stroški elektrike, vode in plina

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno v ponudbi! Najbolj priljubljeni 3 kampi v Istri po MEGA ceni! Gostom,ki bi radi svoj oddih preživeli v naravnem obkroženju, hkrati pa uživali vudobju doma, nudimo nastanitev v mobilnih hiškah v 3 kampih po vaši izbiri - Kamp Kastanija Novigrad 4*, Kamp Lanterna Poreč 4* in Kamp Park Umag 4*.Tako boste uživali v naravi, bližini plaže in sprehajališču obmorju v vašem najljubšem istrskem mestu!Ravno tako vas obveščamo, da so v sklopu resorta - mobilnih hišk Kastanija - Novigrad odprli novo wellness cono (2 whirpoola, savna, massage, relax cona, bar). 


Kamp Kastanija 4* – Novigrad: Nahaja se le 3 km odNovigrada, na površini 20.000 m2. Kamp nudi restavracijo in bar, markettrgovino in 300 m dolgo prodnato plažo z veliko prostora za sončenje. Znotrajkampa se nahaja tudi otroško igrišče, v neposredni bližini (2 km) pa teniškitereni ter vodni športi. Kamp je popolna izbira za družinske počitnice včudovitem obkroženju. V kolikor se odločite za bivanje v tem kampu, boste bivaliv popolnoma novih mobilnih hiškah s skupnim bazenom (na 8 hišk 1 bazen). HiškaOliva razpolaga z 2 spalnicama (4+2 ležišča), dnevno sobo, moderno kuhinjo, 2kopalnicama (1 je povezana z glavno spalnico) ter teraso 18 m2 (6 stolov, 2ležalnika).


Kamp Lanterna 4* – Poreč: Zahvaljujoč visoki kakovostivsebin in storitev, je kamp Lanterna ponosen nosilec številnih nagrad, odkaterih je najbolj znana ADAC Superplatz, ki jo podeljuje največji evropskiavtoklub ADAC in je najprestižnejša nagrada za kakovost evropskih kampov. KampLanterna se nahaja na polotoku Lanterna, v neposredni bližini mesteca Tar, medNovigradom in Porečom. Oddih v poletnih mesecih v kampu je popoln za družine,ki iščejo aktivne počitnice s športnimi in animacijskimi aktivnostmi. Dolžinaobale v kampu znaša 3 km, sprehajališče ob obali pa je njen zaščitni znak. Kamprazpolaga tudi s kompleksom zunanjih bazenov. Hiška Oliva razpolaga z 2spalnicama (4+2 ležišča), dnevno sobo, moderno kuhinjo, 2 kopalnicama (1 jepovezana z glavno spalnico).


Kamp Park 4* – Umag: Park Umag je eden najlepšihin najatraktivnejših kampov na Hrvaškem in je zares idealna destinacija zaoddih v Istri. Nahaja se le nekaj kilometrov od Umaga, v slikovitem zalivu. Vkampu se nahaja zunanji bazen, otroško igrišče i tematsko urejena »eko vas« -vse, kar je potrebno za nepozabne družinske počitnice. 3 km dolgo sprehajališčeob morju je polno betonskih plaž. Na vsakih 8 hišk se nahaja tudi zasebnibazen, ki je gostom na razpolago. Mobilne hiške za bivanje 4+2 oseb razpolagajoz 2 spalnicama, dnevno sobo/kuhinjo, kopalnico in teraso.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.