Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Boccioleto Resort, Montaione, Toskana, Italija - 179 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Boccioleto Resort, Montaione, Toskana, Italija - 179 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Boccioleto Resort Toskana, vašo oazo sprostitve v Toskani. Hotel se nahaja v središču Toskane, obkrožen je s hribi in številnimi vinogradi ter čudovito okolico. Ne zamudite odlične ponudbe za popolne počitnice v najbolj znani italijanski regiji. 


Letovišče Boccioleto ponuja nastanitev s 4 zvezdicami in sezonski zunanji bazen. Hotel ponuja pogled na vrt, teraso za sončenje, 24-urno recepcijo, brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče.

Sobe in apartmaji v letovišču Boccioleto se nahajajo na sanjskem podeželju, nedaleč od turističnih mest Firenc, Siene in Lucce. V Boccioleto Resortu lahko izbirate med sobami, ki gledajo na očarljivo pokrajino, ali izberete apartmaje, ki so na voljo z eno ali dvema ločenima sobama, štiri od teh pa imajo veliko zasebno pokrito dvorišče.

Hotel, prenovljen iz treh starih kmečkih hiš, ima 22 prostornih dvoposteljnih sob in 6 apartmajev, ki so klimatizirani in opremljeni s pohištvom vrhunskih oblikovalcev tridesetih let. Sobe so sodobne in udobne ter ponujajo pogled na hribe in naravo.

V restavraciji Boccioleto Resort lahko uživate v značilni toskanski kuhinji v topli in prefinjeni atmosferi. Kuharji so na voljo tudi tistim, ki želijo organizirati dogodke, kot so poroke ali gala večerje na edinstveni in nepozabni lokaciji.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.