Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Le Macine, Montaione, Toskana, Italija - 162 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Le Macine, Montaione, Toskana, Italija - 162 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne zamudite odlično ponudbo za čarobni oddih v srcu Toskane! Hotel Le Macine se nahaja v zgodovinskem središču mesta Montaione, v bližini najpomembnejših točk v Toskani. Montaione je zelo značilno toskansko mestece, ki se nahaja blizu Siene. Hotel Le Macine je popolnoma prenovljen družinski hotel v modernem in prijetnem slogu, ki ga odlikujeta vljudnost in profesionalnost. 

Primeren je za poslovneže, pare, pohodnike vseh narodnosti. Tukaj se bodo vsi počutili kot doma. Osebje je vljudno, ustrežljivo in strokovno ter osredotočeno na potrebe vsake stranke.

Sobe Classic in Superior so bile nedavno prenovljene in nudijo maksimalno udobje. Soba Classic ima lep razgled na sosednje tlakovane toskanske ulice. Sobe Superior ponujajo čudovit razgled na okoliške zelene doline.

Hotel Le Macine ima restavracijo "Il Cucco", ki je odprta tudi za javnost. Odprta je od 19. do 22. ure. Ima panoramski pogled na okoliške hribe in poleti lahko uživate v kosilu na zunanjem dvorišču. Kuhinja je značilna za Toskano, z lokalnimi izdelki, pripravljena je na moderen način, ki se dobro ujema s sodobnim stilom restavracije in hotela. Zajtrk je interkontinentalen, z lokalnimi izdelki in domačim pecivom. Zajtrk je postrežen v zajtrkovalnici od 7.30 do 10.30. Pri zgodnjih odhodih obstaja možnost paketnega zajtrka, ki ga lahko odnesete sabo. 

Od hotela Le Macine lahko pridete do najbolj znanih znamenitosti in mest Toskane! Nekatera od teh mest so Firence, San Giminiano, Certaldo, Volterra in Siena. Nekatere od znanih znamenitosti v bližini hotela, ki jih lahko obiščete, so Konjeniški center, golf igrišče v Castelfalfiju, slavni kraj Jeruzalem San Vivaldo in Terme Gambassi, ki so znane po slani vodi. Ne pozabite obiskati zgodovinske najdbe, ki privabljajo številne obiskovalce: Roman Cistern (Cisterna Romana).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.