Aquapark Istralandia - Celodnevna vstopnica za odrasle, Brtonigla, Istra, Hrvaška - 21,90 EUR - 1x celodnevna vstopnica (za osebe nad 140 cm), Uporaba atrakcij in bazena od 10. do 18. ure

Aquapark Istralandia -...

Aquapark Istralandia - Celodnevna vstopnica za odrasle, Brtonigla, Istra, Hrvaška - 21,90 EUR - 1x celodnevna vstopnica (za osebe nad 140 cm), Uporaba atrakcij in bazena od 10. do 18. ure

Rezerviraj za 21,90 €

29,30 €
Cena
25%
Popust
7,40 €
Prihranek
21,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aquapark Istaralandia s svojimi atrakcijami, bazeni in bogatim animacijskim programom predstavlja čaroben in zanimiv vodni svet za vsakogar.

V Aquaparku bo vsak član družine našel nekaj zase. Poleg razburljivih atrakcij so tu tudi bazeni z valovi, sproščujoči hidromasažni bazen, otroški bazen, gusarska ladja, številni tobogani, namenjeni ravno mlajšim.

Poleg že omenjenih atrakcij, boste tu lahko uživali v številnih dodatnih vsebinah v sklopu animacijskega programa, kot so športni turnirji, tekmovanja, zumba, vodna aerobika, zabavna pena zabava in podobno, medtem ko bo za najmlajše poskrbelo osebje na različnih delavnicah, otroških karnevalih, igrali se bodo s klovni in uživali v igralnici.

Glede na to da je Aquapark namenjen celodnevnemu uživanju, se lahko osvežite in naberete nove moči v gostinskih objektih z zelo bogato gastronomsko ponudbo.

Če želite preživeti nepozabne trenutke, izpolnjene s srečo, zabavo in rekreacijo, je Aqualand Istralandia vaša prava izbira.

Privoščite sebi in družini idealno poletno osvežitev in druženje v popolnoma novi dimenziji zabave, saj je Istralandia tudi letos za vas pripravila nove atrakcije in številna presenečenja.

https://www.youtube.com/watch?v=fmhAVYB0TDE

Lokacija

Ronki 1
52474
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Aquapark Istralandia - Celodnevna vstopnica za odrasle, Brtonigla, Istra, Hrvaška - 21,90 EUR - 1x celodnevna vstopnica (za osebe nad 140 cm), Uporaba atrakcij in bazena od 10. do 18. ure«