Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ženska dišava DOLCE & GABBANA - La Lune 100ml (EDT) + BREZPLAČNA POŠTNINA

Ženska dišava DOLCE & GABBANA - La Lune 100ml (EDT) + BREZPLAČNA POŠTNINA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dolce & Gabbana - La Lune 18 je orientalno-cvetna dišava za ženske. Prvič je bila predstavljena leta 2009 skupaj s celotno kolekcijo parfumov Dolce &Gabbana. Parfum so predstavljale znane osebnosti kot so Claudia Schiffer, Naomi Campbell itd. Lahka združitev lilije in tuberoze vas preseneti s svojim skrivnostnim čarom. Nežen akord sandalovine in mošusa vas spremeni v skrivnostno zapeljivo tujko. Nenavadna kombinacija čutnega usnja in začimbne vijolice se spaja s kožo vašega telesa in vas bo prijetno razvajala za neverjetno dolg čas.
Znano modno podjetje Dolce & Gabbana je obogatelo trg parfumov z luksuznimi dišavami, ki se odlikujejo po zapeljivih in elegantnih esencah iz celega sveta. Parfumska voda je tako namenjena predvsem poletnim mesecem, saj s svojo rahlo sladkostjo in obstojnim vonjem zagotavlja lepo in zapeljivo dišavo tudi v poletnih mesecih.
- Zgornje note zelene note, bergamotka, rdeče jabolko
- Bazne note lilija, vrtnica, tuberoza
- Srčne note sandalovina, mošus, koren orrisa, usnje
Izdelek je TESTER.
Kakšna je razlika med testerjem in navadnim parfumom?
Razlika je samo v embalaži in sicer pri testerju je embalaža navadna škatlica z napisom, enobarvna, medtem ko je pri navadni dišavi embalaža v več barvah in porisana. Ponavadi je tester obstojnejši in bolj koncentriran v primerjavi z izdelki v prosti prodaji, saj je njegov namen privabiti nove stranke in jih prepričati za nakup. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.