Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pametno POKRIVALO za VETROBRANSKO STEKLO, da vam ne bo rabilo zjutraj STRGATI LEDA ali pa ŠKROPITI z odmrzovalcem v ledenih jutranjih urah. 1+1 GRATIS - Poštnina je BREZPLAČNA

Pametno POKRIVALO za VETROBRANSKO STEKLO, da vam ne bo rabilo zjutraj STRGATI LEDA ali pa ŠKROPITI z odmrzovalcem v ledenih jutranjih urah. 1+1 GRATIS - Poštnina je BREZPLAČNA

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Je vaš avtomobil parkiran brez strehe nad glavo? Bodite pripravljeni na prihod mrzlega vremena – nič več škropljenja stekla z različnimi sredstvi ali strganja stekla v ledeno mrzlih jutranjih urah.
ODLIČNA REŠITEV ZA ZIMO – Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo nudi odlično rešitev za zaščito vašega vetrobranskega stekla pred zmrzaljo. Prihrani vam čas, ki bi ga porabili za odstranitev vsega ledu z stekel in bencin za segrevanje avtomobila. Pokrivalo je primerno za vse vremenske razmere, sneg, dež, veter itd.
ULTRA VARNO – Pokrivalo ima ob vsaki strani dva velika trakova katera pritrdite med sprednja vrata na vsaki strani avtomobila. S tem preprečite, da bi vam pokrivalo kdo ukradel ali pa bi ga odpihnil veter. Pametna rešitev in boljša zaščita.
PRIMERNO ZA VSE LETNE ČASE – Pametno pokrivalo ima dve strani. Pozimi ščiti pred poledenitvijo stekel, poleti pa imate pokrivalo obrnjeno na drugo stran in bo ščitilo vaš avtomobil pred vročimi sončnimi žarki in preprečevalo segrevanje armaturne plošče.
UNIVERZALNA VELIKOST – Pametno pokrivalo se prilega na vsako vetrobransko steklo, tako da ga lahko uporabljate na vozilih različnih velikosti.
Nič več premraženih rok ali žgočih prstov!
Lastnosti:Nič več zaledenelih stekel in mukotrpnega čiščenjaNič več premraženih rokNič več prevročega volana ali sedeževOdličen, vrhunsko kakovostni in trpežni material, ki zdrži v vseh letnih časihPrimerno za vse letne časeUV zaščita pred sončnimi žarkiVelikost: 150 cm x 120 cmČrna stran pokrivala na zunanji strani pozimi in srebrna stran poleti
Paket vsebuje: 1 x Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo
Opozorilo: Slike so simbolične.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.