Hotel Narcis - Poletje na Rabcu, Rabac, Istra, Hrvaška - 896 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1 pijača ob večerji (voda in vino 0,25 l ali pivo 0,2 l ali sok 0,2 l)

Hotel Narcis - Poletje na...

Hotel Narcis - Poletje na Rabcu, Rabac, Istra, Hrvaška - 896 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1 pijača ob večerji (voda in vino 0,25 l ali pivo 0,2 l ali sok 0,2 l)

Rezerviraj za 896,00 €

896,00 €
Cena
896,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Narcis je biser Maslinica Resorta, vsem gostom pa nudiudobno nastanitev in brezskrben oddih.

Hotel Narcis je idealna izbira zasproščujoč oddih, ki vam bo zagotovo ostal v prijetnem spominu!Hotel je bil obnovljen leta 2012, ima 235 sob, nahaja pa sele nekaj korakov od morja. Sobe so opremljene s kopalnico, telefonom, sefom, sušilnikom za lase, klimo, satelitsko TV in hladilnikom. Prav posebno ponudbo so pripravili za najmlajšegoste, ki lahko uživajo v številnih aktivnostih, igrah, kopanju in večernianimaciji. Proti doplačilu je mogoče v sobi imeti tudi otroško posteljico.

Gostje Hotela Narcis lahko uporabljajo notranji bazen Hotela Hedera. Hotela sta povezana s prehodom. V hotelu je na voljo a la carte restavracija, lokali, wellness in fitness center, športna igrišča (tenis, rokomet, nogomet, košarka, mini golf, odbojka).

Čudovit notranji dizajn, prostorni notranji in zunanjibazeni, udobne sobe, okusna hrana, Wi-Fi in še številne druge storitvezagotavljajo sproščujoč oddih. 

Lokacija

Maslinica 3
52221
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Narcis - Poletje na Rabcu, Rabac, Istra, Hrvaška - 896 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1 pijača ob večerji (voda in vino 0,25 l ali pivo 0,2 l ali sok 0,2 l)«