Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica - Pomlad v hotelu Vesna, Topolšica, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Terme Topolšica - Pomlad v hotelu Vesna, Topolšica, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Privoščite si 3-dnevno termalnosproščanje v Termah Topolšica in Hotelu Vesna! Bivajte v srcu zdravilišča zzabavnimi in kulturnimi prireditvami. Prepustite se zdravilnim, termalnimvrelcem!


Hotel Vesna ponuja prostorne in lepo urejene sobe, ki nudijovse, kar je potrebno za prijetno bivanje (TV, telefon, kopalnica s tušem alikadjo, WC, sušilnik za lase). V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata tudizunanji in notranji vodni park s termalno vodo. Navdušeni boste nad vodnimiatrakcijami za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe inmasažni bazeni ter prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v hladnejšihdneh ne bo dolgčas! Poleg tega pa se lahko razvajate v finskih in infra savnahter turških kopelih.


V dveh hotelskih restavracijah, ki lahko pogostita 400gostov, pa se prepustite kulinaričnim dobrotam, v aperitiv baru in kavarni pauživajte v prijetnem druženju ob pijači ali okusni sladici. Hotel Vesna jeprimeren tudi za različne seminarje, predavanja in programe za večje družbe.


Naj vas očarajo Terme Topolšica, ki so odmaknjene odmestnega vrveža, naj vas objameta gorski zrak in spokojna tišina. Spočijte seob pogledu na okoliške hribe, uživajte v naravi, ki zdravi sama po sebi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.