Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Adria - Poletje v Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 529 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ali kosilo in...

Hotel Adria - Poletje v Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 529 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ali kosilo in...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sproščujoče počitnice v Biogradu na Moru po neverjetnih cenah! Obiščite to edinstveno navtično mesto z zabavnimi vsebinami in doživite biograjsko poletje v hotelu Adria! Hotel Adria je obdan z lepim borovim gozdom v Biogradu na Moru. Nahaja se le 200 m od ene najlepših plaž na Jadranu - Soline.

Hotel Adria ponuja kakovostne storitve in pestro ponudbo. Nahaja se tudi blizu mestnega središča, kulturnih in zgodovinskih spomenikov v Biogradu, okoliških nacionalnih in naravnih parkov ter je idealna izbira za nepozaben dopust.
Hotel Adria ima 140 nastanitvenih enot. Vse sobe imajo klimatsko napravo, tuš/WC, balkon, TV-SAT, telefon, sušilec za lase. V sklopu hotela je recepcija s trgovino s spominki in aperitiv bar, samopostrežna restavracija s teraso, notranji bazen, zunanji bazen s teraso in barom, savna.

Restavracije, Wellness, Šport

Hotel Adria ponuja bogato izbiro jedi, predvsem odlično mediteransko kuhinjo, ki je po vsem svetu znana kot izjemno zdrava hrana. V bogatem samopostrežnem bifeju lahko vsakdo najde nekaj zase, v hotelu Adria strežejo tudi vegetarijanske jedi. Ob doplačilu uživajte in se sprostite v Adria Bio wellnessu, ki vključuje talasoterapijo, masaže z eteričnimi olji, aromaterapijo, parno kopel, savno ter solne sobe. Če se želite sprostiti v naravi, lahko izberete sproščojoči sprehod skozi borov gozd. Zabavajte se na večnamenskem športnem igrišču (nogomet, rokomet, košarka, tenis), igrajte mini golf in namizni tenis. Za otroke je na voljo tudi otroško igrišče, ki bo zagotovilo neskončno zabavo.

Zanimiv geografski položaj v osrčju jadranske obale in okolici nacionalnih parkov, možnost izletov na okoliške otoke in bogata turistična ponudba vas bodo zagotovo prepričali, da je Biograd odlična destinacija za dinamičen in zanimiv dopust.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.