Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartma Radojković Jahorina, Pale, Bosna in Hercegovina - 149 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe (možna nastanitev 5. in 6. osebe), Pijača dobrodošlice

Apartma Radojković Jahorina, Pale, Bosna in Hercegovina - 149 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe (možna nastanitev 5. in 6. osebe), Pijača dobrodošlice

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma Radojković se nahaja v dolini planine Jahorine,olimpijske lepotice, v osrčju gorskega mesta Pale. Nahaja se 16 km od glavnegamesta Sarajeva in 13 km od sodobnega smučarskega središča, zaradi česar jeidealna kombinacija za počitnice u naravi z očarljivim  in nepogrešljivim duhom Sarajeva. Apartma senahaja tudi v neposredni bližini na novo odprte Gondole ter Ravne planine, ki ponuja možnost za dolge sprehode in izlete v naravi.


Apartma se nahaja v družinski hiši na odlični lokaciji vbližini centra mesta, športno-poslovnega centra “Peki”, mestne tržnice inkulturnega centra. Pričaral vam bo vse, kar lahko pričakujete od naravne pravljice, vključno z moderno opremljenimi sobami, večerno sprostitvijo v jacuzziju, s kotičkom zakajenje šiše in celo s sproščujočo masažo. Apartma je v lasti družineRadojković, vedno nasmejana lastnica Marjana pa vam bo zaželela toplodobrodošlico in postregla z domačimi dobrotami.


Apartma Radojković je idealen za 6-8 oseb in vam ponujanaslednje: 3 moderno opremljene sobe (Rdeča soba, Rumena soba in Modra soba),moderno opremljeno dnevno sobo (velika sedežna garnitura, ki se lahko pretvoriv posteljo, LED TV, kotiček za kajenje šiše, barski kotiček, rekreacijskikotiček z masažnim stolom), jedilnico, kuhinjo (hladilnik, štedilnik,mikrovalovna pečica, kuhalnik, toaster), kopalnico (vključno z jacuzzijem).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.