Hotel Riviera - Paviljoni - Oddih na Crikveniški rivieri z izletom v Vrbnik, Dramalj, Hrvaška - 270 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x izlet z ladjo v Vrbnik

Hotel Riviera - Paviljoni -...

Hotel Riviera - Paviljoni - Oddih na Crikveniški rivieri z izletom v Vrbnik, Dramalj, Hrvaška - 270 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x izlet z ladjo v Vrbnik

Rezerviraj za 41,00 €

270,00 €
Cena
270,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Riviera se nahaja v Dramlju, približno 3 km odcentra Crikvenice, leži pa na sami morski obali, obkrožen z bujnimmediteranskim rastlinjem. Ta udoben hotel je idealno mesto za počitnice najadranski obali, ne glede na to, ali potujete v paru ali s celotno družino. 


Hotel sestavljajoglavna in 3 ločeni paviljoni; razpolaga s 93 sobami s kopalnico, skoraj vsesobe pa so obrnjene proti morski strani. Vse sobe imajo klimo. Vse dvoposteljne sobe imajo balkon, medtem ko ga triposteljne nimajo. Bližina morja daje hotelu posebnoočarljivost.V centralni zgradbi se nahaja hotelska restavracija, terasa,recepcija, aperitiv bar, picerija in kavarna s sončno teraso. Na lastnibetonirani plaži lahko gostje najamejo ležalnike in senčnike.


Crikvenica se nahaja v Kvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že v času Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščni karakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa je znano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. 


Razčlenjena obala je polna romantičnih zalivov, eko-urejenih plaž (peščene in prodnate), po katerih je Crikvenica znana v mnogih evropskih državah. Ponudba je obogatena s številnimi športno-rekreacijskimi dejavnostmi za otroke. Visokokakovostna čistoča morja je Crikvenici prinesla »Modro zastavo«, evropsko priznanje za čistočo morja. 
V neposredni bližini boste našli pestro ponudbo športnihaktivnosti: teniško igrišče, mini golf, badminton, vodeni športi (smučanje navodi, padalstvo, izposoja pedolina), odbojka na pesku … le kaj bi si še lahkozaželeli? 

Lokacija

Gajevo šetalište 30
51265
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Riviera - Paviljoni - Oddih na Crikveniški rivieri z izletom v Vrbnik, Dramalj, Hrvaška - 270 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x izlet z ladjo v Vrbnik«