Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Osejava - Oddih v Makarski, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 173 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice in sadje v sobi

Hotel Osejava - Oddih v Makarski, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 173 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice in sadje v sobi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Hotel Osejava v Makarski, ki se nahaja na mestni sprehajalnici ob morju, vas bo v prvi vrsti očaral s svojo lokacijo, saj ga najdete skoraj na sami plaži, pod naravno senco borov, in samo par sto metrov od glavnega mestnega trga.

Posebnost Hotela Osejava 4* je v tem, da so v njegovih 45 sob in 5 apartmajev z arhitekturnimi detajli, fotografijami in dizajnom diskretno vnešene uličice, prizori in detajli Dalmacije. Sobe in celotna notranjost hotela tako postanejo male urbane vinjete dalmatinske arhitekture. Sobe v hotelu so prostorne in sodobno opremljene. Imajo klimo, SAT TV, internet, telefonm minibar, sef in sušilec za lase.


Star pregovor ''zdrav duh v zdravem telesu'' še kako drži. Zato si nego telesa privoščite v Beauty centru s kopelmi, savnami, manikuro, pedikuro, kozmetičnimi tretmaji ali pa samo uživajte ob bazenu. Tudi ljubitelji športa boste prišli na svoj račun. V neposredni bližini se nahaja športni center z naslednjimi vsebinami: igrišča za nogomet in košarko, atletska steza. teniška igrišča, kegljišče, športna dvorana, bazen, fitness, ... 

Če imate raje mir in bolj uživate v mirnih izletih, se lahko v agenciji pozanimate za izlete do Splita, Dubrovnika in številnih dalmatinskih otokov, prav tako se lahko odpravite do svetišča v Međugorju ali Mostarja ter Sarajeva. 

Hotel je odprt čez celo leto in spomladi idealen za sprehode in tek po trim stezi, ki se skozi borov gozdiček razteza v 3 kilometrih, vse do skritega bisera Makarske riviere, plaže Nugal. 

Makarska je ena najbolj znanih turističnih destinacij na hrvaški obali, le 60 km od Splita in 100 km od Dubrovnika. Obkrožena je s prekrasno naravno lepoto gorovja Biokovo, na drugi strani pa s čistim, modrim morjem. Zaradi ugodne in enkratne lege je Makarska postala turistični center regije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.