Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

5-dnevni oddih za 2 osebi v Apartmajih Matulić*** na otoku BRAČ | Termini ČEZ CELO POLETJE - od 1. 6. do 30. 9. 2019

5-dnevni oddih za 2 osebi v Apartmajih Matulić*** na otoku BRAČ | Termini ČEZ CELO POLETJE - od 1. 6. do 30. 9. 2019

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odkrijte lepote otoka Brača in majhnega, vendar očarljivega mesteca Postira! V čudoviti kamniti hiši, obkroženi z bogatim rastlinjem, ki nudi prijetno senco v vročih dneh, boste našli težko pričakovani oddih!
Ponudba velja za termine čez celotno poletno sezono, od 1. 6. do 30. 9. 2019!
Apartmaji so polno opremljeni, imajo kopalnico, kuhinjo s shrambo, TV ter sobo z zakonsko posteljo, teraso obkroženo z bujnim mediteranskim rastlinjem in žar.
Postira je krasno malo dalmatinsko mestece na otoku Brač, oddaljeno le 8 minut vožnje z avtomobilom od Supetarja, do koder se pripeljete s trajektom iz Splita. Mesto prav zaradi svoje majhnosti ponuja turistom mir in užitek, tako na plaži, kot tudi ob sprehodih po "rivi", na jutranji kavici, ob večernem dalmatinskem vinu ali prošeku v enem izmed bližnjih lokalov.
Otok Brač je s svojo Vidivo goro najvišji otok v Jadranskem morju. Na tej gori so med drugo svetovno vojno ubili sina Winstona Churchila, ko je pomagal domačim vojakom. Z dolžino 40 km in širino 13 km je Brač največji otok na hrvaški obali. Otok je naseljen nekaj stoletij, bili pa so najdeni tudi ostanki pračloveka v jami Kopačina. Podnebje je tipično mediteransko. Poleti sonce si je od 9 do 12 ur na dan. Brač leži na enem od najbolj sončnih območij, ima okoli 2700 sončnih ur na leto. Povprečna temperatura poleti je 24 stopinj, pozimi pa 8,6.
Vredno ogleda:Puščava Blaca: gradila se je postopoma. Najprej je nekaj menihov nastanilo jamo, in zgradilo nekaj koč. Leta 1551 so prebivalci kopnega bežali pred Turki in si tukaj našli zatočišče. V trdnjavi Blaca je več generacij menihov razvilo svojo kulturo. Zadnji od menihov je bil Niko Milčevič, ki je umrl leta 1963.Zmajeva jama: največja uganka je čas njenega nastanka. Relief predstavlja boj med dobrim in zlim.Vidova Gora: je visoka 778 metrov in ponuja prelep razgled na okolico, otoke in Italijo. Muzej o otoku Braču se nahaja v naselju Skrip.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.