Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dramalj, Hotel Riviera Paviljoni: 5-dnevni oddih s polpenzionom, le 3 km od Crikvenice, le 270 € za 2 osebi

Dramalj, Hotel Riviera Paviljoni: 5-dnevni oddih s polpenzionom, le 3 km od Crikvenice, le 270 € za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Riviera se nahaja v Dramlju, približno 3 km od centra Crikvenice in leži na sami morski obali. Obkrožen je z bujnim mediteranskim rastlinjem in je idealno mesto za kratek oddih, ne glede na to, ali potujete v paru ali s celo...


Celoten kompleks Paviljoni Riviera Dramalj ima na voljo 93 sob. Skoraj vse sobe, ki so bile v letu 2018 posodobljene in imajo novo pohištvo, so obrnjene nekatere na morsko stran, nekatere pa imajo tudi balkon (nastanitev v sobi glede na razpoložljivost). Bližina morja daje hotelu posebno očarljivost. V glavni stavbi se nahaja hotelska restavracija, terasa, recepcija, aperitiv bar, picerija in kavarna s sončno teraso. Imajo lastno betonsko plažo, kjer je možnost najema ležalnikov in senčnikov. V neposredni bližini hotela pa se nahajajo tudi igrišča za tenis, mini golf, badminton, odbojko na mivki ter vodni športi (smučanje na vodi, najem pedalinov in ostali).
Izlet z ladjo v Vrbnik na otoku Krk:Vrbnik je eno najstarejših in najbolj slikovitih mest na otoku Krku. Znano je po glagolici, vinu Žlahtina in verjetno najožji ulici na svetu. Iz Vrbnika, ki se nahaja na skali nad morjem, se odpira čudovit razgled na Crikveniško riviero.
Vaš ponudnik se nahaja na področju: KVARNERKvarner je območje, ki zaradi svoje raznolikosti podnebja, klime in vegetacije povezuje obale, otoke in gore, arhitekturo in kulturo že tri stoletja. Obalna pokrajina je v neposredni bližini gozda in hribovskega Gorskega kotarja. Na Kvarnerju lahko podoživite tudi razkošje trendovskih letovišč, kot so Opatija, ki nosi bogato turistično tradicijo, s parki in razkošnimi vilami in 12 kilometrov dolgimi sprehajalnimi potmi. Kvarner sestavlja Opatijska in Vinodolska rivijera, ter največji hrvaški otoki, kot so otok Krk, otok Cres, otok Rab in otok Lošinj. Kjerkoli na Kvarneju boste počitnikovali povsod lahko uživate vse raznovrstne dejavnosti kot so plavanje, jadranje, pohodništvo, planinarjenje, kampiranje, ribolov, ... Karkoli želite, narava ter temperatura morja in ozračja na Kvarnerju vam ponuja priložnost, da resnično uživate!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.