Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ANTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA Z MANDELJEVIM OLJEM IN SIVKO (75 min)! Sproščujoča masaža na poudarku vratu, zgornjega dela hrbta in nog! Studio Kvadrus, Lj-BTC!

ANTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA Z MANDELJEVIM OLJEM IN SIVKO (75 min)! Sproščujoča masaža na poudarku vratu, zgornjega dela hrbta in nog! Studio Kvadrus, Lj-BTC!

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA - NESKONČNE UŽITKE OB ANISTRESNI MASAŽI Z MANDELJEVIM OLJEM IN SIVKO (75 MIN)
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure, TUDI OB NEDELJA IN PRAZNIKIH!masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je priporočljiva pravočasna rezervacijauporabljamo izključno slovenska olja 
tudi pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja do 1.6.2019Vas muči stres? Ste napeti? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem? Ne veste kaj bi sami s seboj? …še bi lahko naštevali. Za vas smo pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.