Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Arbiana - Oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 85 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi (1 otrok do 7 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena, ležalnikov in brisačPozn

Hotel Arbiana - Oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 85 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi (1 otrok do 7 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena, ležalnikov in brisačPozn

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Arbiana na Rabu prava izbira za vaš oddih!

Otok Rab se nahaja v Kvarnerskem zalivu v severnem Jadranu in je pravi raj za ljubitelje narave in avtentičnega otoškega udobja. Njegovo brezčasno lepoto so prepoznali že Rimljani, saj so ga poimenovali Felix Arba oziroma ''Srečen Rab''.

Še danes obiskovalce privlači čudovita narava otoka - od številnih peščenih plaž, nenavadnih skrivnostnih uval na polotoku Kalifront do ohranjenih hrastovih gozdov in gorskega vrha Kamenjak, ki pozimi ščiti pred burjo.

Čudovito mesto Rab, znano po svojih štirih zvonikih in srednjeveških stenah, je glavno središče otoka, njegove ulice in trgi pa vabijo na odkrivanje bogate kulture in zgodovine. Poleti se v starem mestu odvija tudi srednjeveški poletni festival Rabska fjera, izredna kulturna in zgodovinska izkušnja.

Zaradi svojih naravnih in kulturnih lepot, vonja borov in aromatičnih rastlin ter številnih peš in kolesarskih poti, ki odpirajo razglede na čudovite panorame, je otok Rab resnično prava izbira za oddih.

Arbiana Heritage hotel se nahaja v starem mestu Rabu, gleda proti morju in obdaja ga šarmantni mediteranski park. Zgrajen je leta 1924 kot zatočišče takratne evropske aristokracije. Arbiana iz sebe oddaja zgodovino in šarm ter ponuja kakovostne storitve, ki jih spremlja prefinjeno vzdušje in pristen odnos do gostov. Torej bo zadovoljila okus tudi najzahtevnejših strank.

Da bi bilo vaše bivanje v Hotelu Arbiana resnično popolno, lahko uživate tudi v novozgrajenem bazenu s teraso za sončenje, v prostoru za masažo, na lounge terasi, v restavraciji Agatini vrtovi, kjer strežejo evropske in mediteranske specialitete, ter v vinskem bar G6 z veliko izbiro priznanih vin.

Pri raziskovanju čudovitega otoka in starega mestnega jedra si lahko pomagate z najemom gorskih koles in si privoščite pravi izlet.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.