Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Holiday Village Sagitta - All inclusive poletje v Omišu - Apartma, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 849 EUR - 5x nočitev z all inclusive v apartmaju (2+2) za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Animacija za otroke in odrasle

Holiday Village Sagitta - All inclusive poletje v Omišu - Apartma, Omiš, Dalmacija, Hrvaška - 849 EUR - 5x nočitev z all inclusive v apartmaju (2+2) za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Animacija za otroke in odrasle

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolno poletje v Omišu! Preživite zabavne počitnice z bogato ponudbo za 2 osebi + otrok do 6,99 let biva brezplačno! Holiday Village Sagitta s 450 ležišči se nahaja v Omišu, na 40 hektarjih površine, večinoma obkrožen z borovim gozdom! Zraven resorta se nahaja čudovita prodnata plaža, ki predstavlja idealno oazo miru in počitka. Če temu dodate še tradicionalno gostoljubnost in profesionalnost hotelskega osebja, vas pričakujejo idealne poletne počitnice.


Holiday Village Sagitta ima 84 sob in 3 apartmaje 2 + 2. Namestitev je kategorizirana s 3 * in je 50-150 m oddaljena od glavne stavbe, 40 enot, 42,85 m2, opremljena je s telefonom, satelitsko televizijo, klimatsko napravo, kadjo/WC, kombinirana dnevna soba in spalnica (fotelj in/ali raztegljiv kavč), ločena spalnica z zakonsko posteljo/dvoposteljno posteljo, kuhinja z jedilnico in dva balkona s pogledom na morje. Najbolj razkošna nastanitev v resortu, z balkoni na južni strani, ponuja gostom popolno doživetje ob morju. Brezplačen brezžični internet je na voljo v celotnem resortu. 

Strokovnost kuharjev, ki so specializirani za dalmatinske jedi, bo v bogati samopostrežni ponudbi pravi balzam za vaše brbončice. Šum morja in kozarec dalmatinskega vina zagotavljata romantično vzdušje.

Tedenska animacija in zabava za otroke in odrasle se izvaja v najmanj treh jezikih, živa glasba se izvaja do dvakrat tedensko. Uporaba športnih igrišč je na voljo vsem gostom resorta. Alkoholne pijače iz bifeja so na voljo od 10. do 23. ure, brezalkoholne pijače od 7. do 23. ure. Ponudba v baru na plaži, športnem baru in baru Cash v glavni restavraciji ni vključena v all inclusive storitev. Ležalniki in senčniki niso vključeni v ceno in so na voljo proti doplačilu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.