Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Delfin - Poletje na Hvaru, Hvar, Dalmacija , Hrvaška - 509 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi stran park za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

Hotel Delfin - Poletje na Hvaru, Hvar, Dalmacija , Hrvaška - 509 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi stran park za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najboljša cena za 7 nočitev in 2 osebi (1 otrok do 12. leta biva brezplačno) na sončnem Hvaru! V hvarskem pristanišču, nasproti riviere, se nahaja hotel Delfin, oddaljen le 200 metrov od hvarskega središča. Hotel se nahaja v bližini mestne plaže, ima čudovit pogled na pristanišče, trdnjavo in staro mestno jedro. Hvar ima bogato kulturno in zgodovinsko dediščino ter se ponaša z največ sončnimi urami na leto. Odkrijte Hvar in njegovo bogato kulturno in zgodovinsko dediščino ter preverite, zakaj ga poimenujejo tudi najbolj sončno mesto na Hrvaškem.

Hotel Delfin ima 2 zvezdici in 55 udobnih sob s pogledom na park ali morje. Mirna jadranska atmosfera in preprosto udobje sta sinonim za vsako sobo v hotelu Delfin. Sobe imajo twin postelje, tuš, WC in balkon. V okviru hotela Delfin se nahajajo restavracija, TV soba, frizerski salon, kozmetični salon, izposoja koles, trgovina, trgovina s spominki in diskoteka. Brezplačen WiFi je na na voljo v preddverju hotela.

Restavracije
Harbour Terrace, restavracija in lounge bar hotela Delfin, se nahajata ob morju in ponujata mediteranske jedi ter sta idealna za sprostitev. V Sports & grill baru hotela Delfin lahko odigrate partijo biljarda, namiznega nogometa, pikada. Športni bar ponuja edinstven pogled in vzdušje ter je odličen kraj za uživanje v športnem programu čez celo poletje. Uživajte v kombinaciji živahnega vzdušja in okusnih menijev z različnimi burgerji, mehiško hrano in pivom! Restavracija in bar hotela Delfin sta člana posebnega programa, ki se imenuje »Discover Hvar!«.
Če si želite ogledati različne aktivnosti na Hvaru, se odpravite na sprehod in odkrijte čarobnost Hvara!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.