Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamnik, Gostilna in penzion Repnik: Oddih z vključenim 3-hodnim menijem OKUSI KAMNIKA in celodnevnim kopanjem v Termah Snovik le 129 € za 2

Kamnik, Gostilna in penzion Repnik: Oddih z vključenim 3-hodnim menijem OKUSI KAMNIKA in celodnevnim kopanjem v Termah Snovik le 129 € za 2

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Gostilna Repnik, družinska gostilna s tradicijo, si je s svojo visoko kakovostjo, butično domačnostjo ter dodatno ponudbo prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa je v...


Gostilna Repnik, družinska gostilna s tradicijo, si je s svojo visoko kakovostjo, butično domačnostjo ter dodatno ponudbo prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa je v najnovejši izdaji njihovo gostilno uvrstil med šest najboljših gostiln v Sloveniji.
Z gostinstvom se je prvi začel ukvarjati Maks Repnik, ki je gostilno odprl leta 1964. Tedaj so domače jedi stregli predvsem furmanom in sicer bolj poredkim potnikom. Tradicionalne recepte in domačnost so ohranili prav iz tistih časov in jim pridali sodoben priokus. Tako tradicijo živijo in ustvarjajo, znanje prednikov pa so nadgradili z modernimi tehnikami ter estetskimi dražljaji. Vse te sestavine skupaj ustvarijo jed, ki vam bo ostala v izvrstnem spominu. Za polnejšo izkušnjo vam priporočajo vrhunska vina iz njihove vinske kleti.
V Gostilni in penzionu Repnik boste občutili tisto pravo domačnost, saj vam lahko poleg klasičnih jedi in tistih, ki so pripravljene na tradicionalen način, ponudijo še izbrane lokalne jedi pod znamko Okusi Kamnika. Poznani so tudi po odličnih domačih sladicah.
V letu 2014 so po mnogih povpraševanjih v svojo ponudbo vključili tudi prenočišča, gostom je na voljo 9 stilskih sob. Ker cenijo slovensko kulturno dediščino je vsaka izmed sob izjemen unikat, povezan s slovensko tradicijo. Vse sobe so opremljene za maksimalno udobje gostov, imajo klimatsko napravo, mini bar, sef in opremo za likanje. Nekatere sobe nudijo lep pogled na gore in vrt.V vseh sobah je vključeno: kopalnica s tušem ali kadjo, brezplačni brezžični dostop do interneta Wi-Fi, minibar, kamini in peči, LCD TV, elektronske ključavnice.
Ukvarjajo se tudi s cateringom in organizacijo različnih dogodkov, kot so praznovanja, poroke, otroška doživetja, teambuilding in poslovna srečanja, lahko vas s kočijo popeljejo na panoramsko vožnjo po Kamniku in okolici, saj so njihova velika ljubezen tudi konji.
V današnji ekskluzivni ponudbi so za vas pripravili 2-dnevni oddih s samopostrežnim zajtrkom in 3-hodni meni OKUSI KAMNIKA ter celodnevnim  kopanjem v Termah Snovik.
Degustacijski meni Okusi Kamnika v 3 hodih
Pozdrav iz kuhinje***Ravioli s trničem in rajžlc ALI golaž***Kloštrska kremšnita
Še tole: ali veste kaj je trnič? Trnič je vrsta trdega sira prepoznavne oblike, ki so ga stoletja izdelovali pastirji na Veliki planini. Sir iz skute, s kislega mleka posnete smetane in soli so pastirji nekoč izdelovali v parih, saj s svojo obliko po nekaterih razlagah ponazarjajo ženske prsi. V bistvu naj bi šlo za starodavni simbol plodnosti in ljubezni, saj so pastirji od nekdaj en trnič obdržali zase, drugega, enako okrašenega pa podarili svoji izvoljenki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.