Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sunnyside Apartmaji Petrčane - Pomlad v Zadru, Petrčane, Dalmacija, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

Sunnyside Apartmaji Petrčane - Pomlad v Zadru, Petrčane, Dalmacija, Hrvaška - 243 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odločite se za oddih v Zadru! Samo na Megabonu Sunnyside Apartmaji Petrčane!

Sunnyside apartmaji Petrčane so idealna izbira za tiste,ki uživate v oddihu na morju in imate radi kakovostne storitve ter udobnozasnovano notranjost. Sodobno opremljeni in popolnoma opremljeni apartmajirazličnih velikosti čakajo na vas. Dodatno vas bo navdušila tudi neposrednabližina morja, skupni zunanji bazen in restavracija.

Apartma TIP B 45 m2 je apartma za 4 osebe v 1. nadstropju ali v pritličju. Ponujajo čudovit pogled na plažo. Apartma ima 2 spalnici, eno z zakonsko posteljo, drugo z raztegljivim kavčem, dnevno sobo in jedilnico, v dnevni sobi je raztegljiv kavč, kopalnico s prho in teraso.

Vsi apartmaji so moderno urejeni in opremljeni, imajo odprtozasnovo s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v enem prostoru, popolnomaopremljeno kuhinjo (štedilnik s štirimi enotami, pečica, hladilnik, kavniavtomat), veliko teraso ali vrt s sedežno garnituro, klimatsko napravo ter TV zravnim zaslonom in parkirno mesto.

Zadar, mesto Zlata, je pravi raj sonca, toplega morja, oljk, vina, rib, pesmi, slikovitih naselij s hišami iz kamna, z eno besedo – Mediteran. Blaga mediteranska klima in čisto morje sta idealna za pridelavo olivnega olja in zdrave organske hrane, ki si jo lahko privoščite v enem izmed vrhunskih zadrskih restavracij. V Zadru lahko nemoteno uživate v lepotah peščenih plaž ter kamnitih in divjih plaž, kjer boste dan preživeli v idiličnem miru, tišini in osami. Zadrsko področje je znano po številnih manjših otokih in pravih turističnih destinacijah za vse ljubitelje potovanj. Biser zadrskega arhipelaga so Kornati in istoimenski narodni park. Mesto ima tudi svojo kolekcijo cerkvene umetnosti, bolj znano kot Zlato in srebro Zadra, medtem ko je spomeniška dediščina svetovnega pomena in vidna na vsakem koraku.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.