Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Garni Hotel Garson Lux - Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 42 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x brezplačna vstopnica za 3D kino za 2 osebi

Garni Hotel Garson Lux - Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 42 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x brezplačna vstopnica za 3D kino za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Garni Hotel Garson Lux v Novem Sadu je enkraten kraj, ki spretno združuje poslovnost, umetnost, šport, tradicionalne vrednote in gostoljubje. Ambient se ponaša s prijaznostjo, udobjem, praktičnostjo in umetniškim šarmom, ki gostov nikoli ne pustijo ravnodušnih. Novi Sad je mesto, kjer se vsaki podrobnosti posveča posebna pozornost, tako je tudi v hotelu Garson Lux, ki nudi kvalitetne storitve in funkcionalnost, zaradi česar prednjači na področju hotelske ponudbe. Enkratna namestitev, starine, umetniške fotografije in skulpture ustvarjajo udobno, sproščeno in elegantno vzdušje.


Hotel ponuja apartmaje, dvoposteljne in triposteljne sobe, aperitiv bar, poletno teraso in VIP salon. Sobe so prostorne, stilsko opremljene, v velikosti pa variirajo med 35 in 80 kvadratnimi metri. V ponudbi hotela je vključen širok spekter storitev impresivnega fitnes centra z možnostjo uporabe telovadnice in obiska masaž. Poleg fitnessa hotel ponuja športne dvorane za telovadbo z možnostjo organizacije športnih dogodkov ali seminarjev. Gymplay prostor za rojstnodnevne zabave se prav tako nahaja v hotelu, da lahko uživajo tudi najmlajši, starši pa se v celoti sprostijo. Hotel se nahaja v mirnem delu Novega Sada in prestavlja popolno mesto za bivanje poslovnežev in tistih, ki potujejo zato, ker v potovanjih uživajoi Leži le 15 minut od centra Novega Sada in 10 minut od novosadskega sejma.


Profesionalno, usposobljeno in prijetno osebje vas bo postreglo v skladu z najvišjimi svetovnimi  standardi. Skrb za goste in izpolnitev njihovih potreb in želja je najpomembnejše merilo hotelskega poslovanja. To je tudi eden glavnih razlogov, da se gostje v hotelu počutijo kot doma.

Zunanjost hotela je obnovljena, prav tako večina sob.


Novi Sad je prestolnica pokrajine Vojvodina in drugo največje mesto v Srbiji. Mesto je polno zelenih površin ter znamenitosti. Od številnih turističnih znamenitosti vam priporočamo reko Donavo in znano sprehajališče »Beogradski kej« ter številne plaže ob reki, od katerih je najlepša in najbolj urejena »Štrand«. Mesto, ki ga turisti prvo obiščejo je Petrovaradinska trdnjava, zgrajena v 17. in 18. stoletju in predstavlja zgodovinski spomenik. Tam se nahajajo tudi Muzej mesta Novi Sad, Akademija umetnosti, observatorij in arhiv mesta, prav tako pa se tukaj vsak julij tradicionalno odvija glasbeni festival EXIT, ki velja za najboljši festival v Evropi. Po obisku trdnjave se sprehodite do mestnega središča, priporočamo sprehod skozi Dunavski park. V bližini mesta se nahaja 17 znanih samostanov na Fruški gori, ki so bili grajeni med 15. in 18. stoletjem. Obisk vam bom ostal v spominu še dolgo časa, ne samo zaradi kulturne vrednosti, temveč tudi zaradi naravnih lepot, ki jih ponuja Fruška gora.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.