Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Oasiss - Pomlad v Medulinu, Medulin, Pula, Istra, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v zunanjem bazenu

Villa Oasiss - Pomlad v Medulinu, Medulin, Pula, Istra, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v zunanjem bazenu

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno in ekskluzivno na Megabonu! Preživite popolne pomladne počitnice na jugu istrskega polotoka! 2 nočitvi za 2 osebi z vključenim zajtrkom in neomejeno uporabo bazena! Villa Oasiss v neposredni bližini Pule in Medulina, ambient razkošja in elegance, ima 6 dvoposteljnih sob in 2 studia ter 2 apartmaja z ločeno spalnico in priročno kuhinjo. Luksuzna vila z zunanjim bazenom, razkošno teraso in z oljčnim vrtom je samo delček te pravljice - lepotica dobi še pridih romantike, ki vas preseli iz vaših vsakodnevnih misli v pravljico ob morju, kjer najdete svoj čas za druženje, harmonijo in ljubezen. 


Nekatere sobe so vezne in jih po vaši želji lahko povežejo s sosednjo sobo. Sobe imajo velike terase, ki vam omogočajo luksuzno bivanje. V pritličju je gostom na razpolago velik večnamenski dnevni prostor z jedilnico, savna z masažnim prostorom in prostorom za počitek. Vilo obdaja lepo urejen oljčni vrt s parkiriščem, velik bazen z ležalniki, terasa za zajtrk in lounge preživljanje dneva oziroma večernih druženj. 


Gostje lahko izbirajo med osvežitvijo v bazenu, plavanjem v morju (oddaljenost pribl. 200 metrov) ali plavanjem na 2 km oddaljeni prodnati plaži »Pješčana Uvala«, do katere pridete s kolesom ali avtomobilom.

https://www.youtube.com/watch?v=cJZNFg47B7M

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.