Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Vivat Superior, Moravske Toplice, Slovenija - 229,90 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat 4* Superior za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu

Hotel Vivat Superior, Moravske Toplice, Slovenija - 229,90 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat 4* Superior za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/CkD8hlxfKXE
Megabon in Terme Vivat vam ponujata3-dnevni termalni oddih z vključenim polpenzionom za 2 osebi! Terme Vivatponujajo vrhunske turistično-termalne, wellness, zdraviliške, poslovne inšportne storitve. Hotel Vivat**** Superior je povezan s termalnim kompleksom,kjer se nahajajo notranji in zunanji bazeni polnjeni z edinstveno zdravilnobelo in črno termalno vodo. 


Kje se lahko sprostite? Bazenski kompleks obsega približno2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. V notranjem delu bazenskegakompleksa se nahajajo rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli inotroški bazen. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodoter nešteto vodnimi masažami in prostornimi počivališči pa je namenjen samoodraslim osebam. Zunanji del bazenskega kompleksa pa sestavljajo olimpijskibazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.


Za sprostitev misli, lepoto telesa in duha izberitesproščanje v svetu savn Vivat, ki obsega notranje in zunanje savne (finske,turške, infra, zeliščne, tilarium, tematsko savnanje »cimprana kuča«) kot tudi zunanji bazen zaknajpanje ter vrhunska počivališča.


Wellness center Vivatponuja pestro izbiro masaž, kopeli, nege telesa, terapije z ribicami Garra rufater anticelulitne in shujševalne programe. V salonu tajskim masaž Tawan padoživite dotik Orienta in se prepustite raznovrstnim vrhunskim masažam, ki bodopoživile vašega duha in telo.


Obiščite Terme Vivat –odlično destinacijo za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje,pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.