Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mobilne hiške Adria Ankaran za do 5 oseb, Ankaran, Slovenija - 150,50 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški za 5 oseb, 1 ura kopanja v Wellness centru

Mobilne hiške Adria Ankaran za do 5 oseb, Ankaran, Slovenija - 150,50 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški za 5 oseb, 1 ura kopanja v Wellness centru

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čudovite počitnice ob morju: naj vas prevzame brezdelje lepega vremena pod toplimi sončnimi žarki v zelenem Adria kampu v Ankaranu!

Mobilne hiške se nahajajo v bližini morja in so idealna namestitev za gosta, ki si želi udobnega bivanja v naravi. Notranji prostor se deli na dnevni prostor, spalnici, kuhinjo ter kopalnico s tušem in sanitarijami. Sodobno opremljene mobilne hiške vključujejo klimatsko napravo, zunanjo teraso z vrtno garnituro, parkirni prostor ob hiški in boks za shranjevanje opreme.

Zelo plitvo in mirno morje ter peščeno dno so kot nalašč za razne otroške vragolije v vodi, otroci pa imajo na voljo tudi otroški bazen z morsko vodo. Delno peščen ter delno zatravljen del plaže omogočata brezskrbno igro in prosto pot bujni otroški domišljiji. 

Notranji bazen: Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem bazenu. Najmlajšim je namenjen majhen otroški bazen s toboganom.

Zunanji olimpijski bazen: V Hotel & Resortu Adria Ankaran se tik ob morju nahaja zunanji olimpijski bazen z morsko vodo, kjer se lahko namakate v vročih poletnih dnevih in se predajate užitkom pod prijetnimi sončnimi žarki.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.