Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DNEVNI IZLET V GARDALAND! Prevoz + vstopnica | 25. 6. 2019 - Odhod iz Ljubljane, Sežane, Nove Gorice ali Novega mesta

DNEVNI IZLET V GARDALAND! Prevoz + vstopnica | 25. 6. 2019 - Odhod iz Ljubljane, Sežane, Nove Gorice ali Novega mesta

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vabimo vas, da preživite dan poln zabave in dogodivščin v Gardalandu, najbolj znanem italijanskem zabaviščnem parku!
V parku ne manjka zabave za obiskovalce vseh starosti. Letos vas tam čaka nova in razburljiva 4D kinematografska izkušnja, piratska dogodivščina "I Corsari" v novi preobleki, za najmlajše obiskovalce pa se v sezoni 2018 odpira Dežela pujse Pepe.
Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, Raptorju, Oblivionu in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične!

PROGRAM
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo  drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR... Odhod iz Gardalanda je predviden ob 19h in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.
Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.