Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ljubljana, Kozmetični salon Magic: 90-minutna KRALJEVSKA nega z globinskim čiščenjem, diamantnim pilingom in masko -70%

Ljubljana, Kozmetični salon Magic: 90-minutna KRALJEVSKA nega z globinskim čiščenjem, diamantnim pilingom in masko -70%

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Kraljevska nega z diamantnim pilingom bo poskrbela, da vaš obraz svež in sijoč, vaša koža gladka in napeta, struktura kože pa izboljšana. Kraljevsko nega obraza v kozmetičnem salonu Magic v Ljubljani vključuje: površinsko in...


Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom in masko
Skrb za nego obraza ohranja vašo kožo mladostno in svežo! Zato začnite že DANES!
Kraljevska nega v salonu Magic je sestavljena iz povrhnjega in globinskega čiščenja kože z diamantnim pilingom. Nato se na kožo nanese primerna maska, masaža, tonik in krema. Strokovno osebje izbere ustrezno masko in kremo glede na obravnavano tematiko (nečista koža, anti-aging tretma, suha koža in podobno).
Diamantna mikrodermoabrazija ali diamantni piling je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Je neoperativni poseg, ki zagotavlja hitro, nežno in učinkovito nego kože. Je eden od najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj omogoča posegati natančno na posamezne gube. Priporočljiv je pri pusti, od sonca poškodovani koži, pri starostnih pegah, strijah in za zmanjšanje povečanih por. Primeren je tudi za brazgotine, saj pomaga regenerirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože.Za doseganje najboljših rezultatov je postopek diamantnega pilinga priporočljivo ponoviti vsaj 6-8 krat, oziroma glede na tip kože in strankine želje. Pred samim tretmajem priporočajo pregled kože in posvet s strokovnim osebjem.
Prepustite se strokovnim rokam salona Magic.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.