Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Sol Aurora - All Inclusive poletni oddih v Umagu, Umag, Istra, Hrvaška - 698 EUR - 3x nočitev z all inclusive v Classic sobi z balkonom pogled park za 2 osebi, Uporaba zunanjih bazenov (navadni in otroški)

Hotel Sol Aurora - All Inclusive poletni oddih v Umagu, Umag, Istra, Hrvaška - 698 EUR - 3x nočitev z all inclusive v Classic sobi z balkonom pogled park za 2 osebi, Uporaba zunanjih bazenov (navadni in otroški)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/-NqpP_iDwho?t=1
Hotel Sol Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Hotel je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Ta hotel v Umagu je idealen kraj za nepozabne poletne počitnice!


Hotel Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle, z najboljšo zabavo pa poskrbi za popolne poletne počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Hotel ima 52 enoposteljnih sob, 246 dvoposteljnih sob, 4 hotelske apartmaje z eno dvoposteljno spalnico in 4 hotelske apartmaje z dvema dvoposteljnima spalnicama. Classic udobna soba velikosti približno 25 m2 ponuja dve ležišči, kopalnico s kadjo in opremljen balkon s pogledom na sredozemski park. Soba je primerna za največ 2 odrasli osebi. Okrašena je v svežih in svetlih barvah in ponuja vse, kar potrebujete za miren dopust.

Športna ponudba v hotelu

Dnevna in večernja animacija za otroke in odrasle (Mini club in Activities club): Animacija za otroke od 5. do 12. leta (v obdobju od 23. 5. do 14. 9. 2019)
Najem koles ob prejšnji rezervaciji, zabavni športni programi, kot so fitness keep fit program, gimnastika na vodi, pilates, yoga, streching in aerobika v vodi, namizni tenis, balinanje, družabne igre (šah, domino).

Plaža in bazeni
Betonska plaža, slatkovodni zunanji bazen s teraso za sončenje, slatkovodni bazen za otroke


Gastro ponudba 
Hotel ima buffet restavracijo s show-cooking-om, beach bar in tematske gastro večeri. All inclusive vključuje zajtrk, kosilo in večerjo (snack in fast food pri bazenu, vino in pivo, alkoholna in brezalkoholna pijača domačih proizvajalcev, voda, filter kava, espresso in čajevi,..).

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.