Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grad Sunca - Hotel SL Panorama - Wellness paket, Trebinje, Bosna in Hercegovina - 143 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Junior Suiti z balkonom in pogledom na Aqua Park za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa centra Galija (ob predhodni...

Grad Sunca - Hotel SL Panorama - Wellness paket, Trebinje, Bosna in Hercegovina - 143 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Junior Suiti z balkonom in pogledom na Aqua Park za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa centra Galija (ob predhodni...

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! 2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom in 2 otroka do 7. leta v luksuznem in udobnem hotelu SL Panorama! Hotel SL Panorama s 5 zvezdicami se nahaja v kompleksu Sun City in je član verige SL Hotels.

Hotel SL Panorama ima tri nadstropja, 6 luksuznih deluxe twin sob in 19 deluxe sob. V vsakem nadstropju je bistro, kjer strežejo obroke in pijače. Veliko pozornosti je namenjeno notranjosti hotela. Elegantni in tematski motivi v hotelu SL Panorama so voda, zrak in sonce. Na strehi hotela se nahaja terasa z restavracijo, ki v celoti opravičuje ime hotela. Tu boste lahko uživali na svežem zraku, poletnem sončnem zahodu, dobrem vinu in okusni hrani ob edinstvenem panoramskem razgledu s strehe hotela.

Gostje imajo na razpolago dostop do udobnih in svetlih sob s pogledom na Aqua Park in hercegovski kras. Poleg kakovostne namestitve, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše goste, je posebna pozornost posvečena tudi gastronomski ponudbi.
V pritličju hotela se nahaja restavracija á-la-carte z veliko izbiro jedi in pijač. Navdušili vas bodo z edinstveno kombinacijo tradicionalnih jedi, postreženih na sodoben način. Restavracija ima 180 sedežev. Strokovno osebje in vrhunski kuharji bodo poskrbeli za visoko kakovost storitev.

Wellness & Spa center Galija je objekt, ki zagotavlja vrhunsko storitev. V pritličju bodo obiskovalci lahko uživali v spa centru, kjer se nahajajo notranji bazen, jacuzzi, savna, turška kopel, solna in ledena soba ter bar s prigrizki, kjer se lahko osvežite s svojo najljubšo pijačo. V prvem nadstropju je del za rehabilitacijo, opremljen z najsodobnejšo opremo za fizikalno medicino ter različnimi vrstami masaž, kjer izkušnje, kakovostne storitve, uporaba inovativnih tehnologij, vrhunska oprema, ekipa stalnih strokovnjakov zagotavljajo kakovost, varnost in zdravje.

V vzhodnem delu kompleksa Grad Sunce se nahaja Dino park, kje lahko obiščete replike najstarejših znanih prebivalcev planeta - dinozavre, skupaj s svojimi prijatelji iz prihodnosti, sloni, žirafami in kačami. Poleg tega se v bližini nahaja sončna igralnica, kjer lahko nadaljujejo z zabavo in igro ter se osvežijo s slastno torto in priljubljeno pijačo. 20. decembra 2017 je Sun City odprl Sončno igralnico, zaradi česar je postal bogatejši za druge vsebine, namenjene najmlajšim. Sončna igralnica je kotiček, ki poleg prijetnega videza ponuja raznovrstno vsebino, tako zabavno kot izobraževalno. V stavbi s površino 400 m² najmlajši lahko uživajo v raznovrstni vsebini iger, kot so motorne, senzorične, didaktične in ustvarjalne igre.

Hotel SL Panorama se nahaja v bližini mesta Trebinje in je le 25 km oddaljen od letališča Čilipi, Dubrovnika, ter 53 km od letališča Tivat.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.