Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NAJUGODNEJŠA AKCIJA TREH MASAŽ PO VAŠI IZBIRI, 60 minut, STUDIO KVADRUS, LJ-BTC! IZBIRAJTE MED ANTI-STRESNO ALI PROTIBOLEČINSKO MASAŽO ALI ENERGIJSKO MASAŽO!

NAJUGODNEJŠA AKCIJA TREH MASAŽ PO VAŠI IZBIRI, 60 minut, STUDIO KVADRUS, LJ-BTC! IZBIRAJTE MED ANTI-STRESNO ALI PROTIBOLEČINSKO MASAŽO ALI ENERGIJSKO MASAŽO!

73%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA ENO OD TREH MASAŽ, KI JO IZBERETE SAMI!ANTISTRESNA MASAŽA - 60 minut ali PROTIBOLEČINSKA MASAŽA - 60 minut aliMASAŽA ZA ODPRAVO ENERGIJSKIH BLOKAD - 60 minutmasira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja
rok unovčenja: 1.6.2019PONUDBA NA PORTALU IZKORISTI.ME - KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI, TRADICIONALNE JEDI IZ MENIJA IZ VSEH VRST MESA, ZELENJAVE, RIŽA IN REZANCEV, OKUSNIMI IN ORIGINALNIMI OMAKAMI! Leteča zvezda-Ljubljana Center1. ANTI-STRESNA MASAŽA 60 MINUT
Vas muči stres ? Ste napeti ? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem ? Ne veste kaj bi sami s seboj ? …še bi lahko naštevali.
Za vas smo pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu.
Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno >>zavozlano<< vam bomo do sprostitve pomagali še z konjsko mastjo.
2. PROTIBOLEČINSKA MASAŽA 60 MINUT
Kombinacija mandljevega olja in konjske kreme z dodanim GLUKOZAMINOM je zmagovalna kombinacija, ki napoveduje >>vojno<< bolečinam v sklepih in  mišicah. Privoščite si lepše življenje brez bolečin. V tej edinstveni ponudbi boste dobili 60 minutno proti bolečinsko-relaksacijsko masažno storitev.
MANDLJEVO OLJE ; Mandljevo olje je vsestranski produkt, ki ščiti,  mehča in pomirja in hrani kožo. Pomaga pri regulaciji temperature v telesu in je odlično olje za sprostitev.KONJSKA KREMA; Konjski krema ali  konjska mast in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah. Krema s svojimi sestavinami hladi, poživlja in sprošča. Ugodno deluje na hrbtenico in noge, je zanesljiv masažni pripomoček. Odlično se obnese v boj proti artritisu.GLUKOZAMIN ; je snov, ki je prisotna v človeškem telesu in je nujno potrebna za sklepno tekočino in hrustanec.je snov, ki zavira okvare hrustanca, pospešuje nastanek novega hrustanca in celjenje mehkih tkiv.zmanjša bolečino v sklepih in poveča gibljivost.3. MASAŽA ZA ODPRAVO ENERGIJSKIH BLOKAD
Blokada energijskega pretoka nastane predvsem zaradi travm, strahu, napetosti in stresa. Energijska masaža vrača telesu izgubljeno energijo in  ohranja vitalnost.  Obenem popolnoma uravnoteži  pretok energij v telesu.
ZAKAJ ENERGIJSKA MASAŽA?ker temelji na pritisku na mišiceker vključuje reiki energijo,ker doseže vsa tkiva, tudi globoko pod kožo,nudi globinsko prekrvavitev in hitro vzpostavlja ravnovesje v telesu.ZAKAJ PREČIŠČEVALNA?ker bo ob dodatni pomoči vode, iz telesa pomagala odplaviti vse toksine (po masaži je potrebno popiti vsaj en liter vode v roku 90 minut),ker bo ob pomoči reiki energije telo energijsko prečiščeno,ker bo telo po masaži popolnoma sproščeno.UČINKI ENERGIJSKE MASAŽE:Popolna sprostitev.Vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha.Blagodejen vpliv na stresne situacije in depresijo.Dokazano zmanjšuje raven stresnih hormonov (kortizola, adrenalina).Poživlja delovanje centralnega in perifernega živčnega sistema.Pospešuje delovanje krvnega obtoka.Pospešuje delovanje limfnega obtoka.Ureja delovanje notranjih organov.Zmanjšuje in odpravlja otrdelost mišic.Zmanjšuje in odpravlja krče.Kisik hitreje doseže vsako vlakno mišic.Hranilne snovi hitreje dosežejo vsako vlakno mišic.Poveča se gibljivost sklepov.Koža postane bolj elastična in odporna na zunanje vplive.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.